Hjem Dyr Blir sjokkert da overvåkningskameraet viser hvem som stjeler mat og brus

Blir sjokkert da overvåkningskameraet viser hvem som stjeler mat og brus

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Familien som bestilte mat fra Taco Bell var muligens sultne, men kameraet som overvåker inngangspartiet avslører at en av svartbjørnene i nabolaget deres var enda mer sulten.

En sulten og nysgjerrig svart bjørn i Florida har blitt kjendis på YouTube etter at han fant seg et uventet måltid tidligere denne måneden.

Ifølge Fox 35 Orlando var det egentlig Laidy Guiterrez og Daniel Bula som hadde bestilt det herlige takeaway- måltidet fra Taco Bell som ble levert til trappen deres med Uber Eats (en matbud-tjeneste omtrent som Foodora).

De må ha vært sultne, for man får rikelig med mat fra Taco Bell for 45 dollar. Men bjørnen var tydeligvis også sulten. Og da han så leveransen budet hadde satt på seg på trammen hjemme hos Laidy og Daniel gjorde han vel det som enhver annen bjørn ville gjort i denne situasjonen: Han gikk bort og forsynte seg.

Som mange andre amerikanere har også Laidy og Daniel kameraovervåkning av inngangspartiet. De komiske videoklippene av matranet ble dermed fanget på film.

Først ser vi sjåpføren fra Uber Eats som kommer og leverer maten. Den settes pent på trappen. Få minutter senere slentrer en nysgjerrig svartbjørn bort og snuser på posen. Det var åpenbart fristende, for han tar den med seg i munnen og går. Kanskje ikke så uventet.

Komikken når imidlertid nye høyder et par øyeblikk senere: Bamsefar har glemt brusen! Så han kommer like godt tilbake for å hente den også.

10 minutter etter at sjåføren hadde levert bestillingen kom de som egentlig ventet på maten og åpnet døra. Der var det selvfølgelig tomt, men tyveriet ble fanget på filmen du ser under her:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com