Hjem Historier fra livet Blåser i aldersforskjell på 33 år: Dette er reaksjonene de får fra andre

Blåser i aldersforskjell på 33 år: Dette er reaksjonene de får fra andre

Kjærlighet kjenner ingen alder sier paret, der aldersforskjellen er 33 år.

Da Carrie Leigh (30) matchet med 63 år gamle Randy på Tinder hadde hun bare planlagt å ha det gøy –både med den eldre mannen og lommeboken hans.

– Jeg trodde faktisk det skulle bli mer en forretningstransaksjon, innrømmer Carrie ifølge Daily Mail på YouTube-serien, Love Don’t Judge.

Tre år senere er Carrie en stolt hjemmeværende kjæreste og OnlyFans-skaper. Randy som har en god salgsjobb, finansierer hennes lukrative livsstil.

– Det jeg først fant tiltrekkende ved ham var at han dro mye på ferie. Da jeg møtte Randy var egentlig den første intensjonen min å «melke ham tørr», sier hun.

Men ettersom tiden gikk lærte Carrie lærte mer om seg selv og hvilken type mann hun ønsket å være sammen med.

– Folk antar stort sett at jeg er en gold digger, innrømmer Carrie.

Randy, som har to sønner som er eldre enn Carrie, husker godt det første stadiet av forholdet deres. Carrie kunne av og til sende ham meldinger for å få penger.

Carries følelser begynte å endre seg. Hun syntes det var ille at hun på en måte neglisjerte ham og følelsene hans, når han gjorde så mye for henne. En dag de spiste frokost skjønte Carrie at hun hadde følelser for Randy.

– Han satte meg ned en dag og sa «lag en liste over alle problemene dine, så huker vi dem av én etter én». Og en uke senere sa han til meg hvis du gir meg et år, vil jeg forandre livet ditt, forteller hun.

Aldersforskjellen har fra tid til annen vært vanskelig for paret. Carrie har flere ganger opplevd at kelnere spør hva faren hennes ønsker å bestille når de er på restaurant.

Randy tror imidlertid ikke hans mye yngre kjæreste bruker ham for pengene.

– Jeg har sett en endring i måten hun behandler meg på fra begynnelsen sammenlignet med de siste to eller tre årene. Carrie bryr seg virkelig, sier han.

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com