lørdag, desember 14, 2019
Familie Ble gravid mot alle odds – Hadde sjelden sykdom...

Ble gravid mot alle odds – Hadde sjelden sykdom i egglederen

-

Callie Hayes (22) hadde ett stort ønske i livet – å bli gravid og å få bli mamma. Men det skulle vise seg å være svært vanskelig. Etter to spontanaborter og en mislykket IVF-behandling, holdt den unge kvinnen på å gi opp.

Etter flere års forsøk på å bli gravid, fant legen ut at Callie hadde en sykdom som heter hydrosalpinx. Det fører til at egglederen blir fylt med væske, som videre kan lekke til livmoren. Det hindrer embryoet til å feste seg i livmoren. Å gjennomføre en graviditet med denne tilstanden, er så godt som umulig.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Callie hayes (@calliehayes1)

– Hjertet mitt var knust

I Callies tilfelle, var det bare den ene egglederen som var berørt. Ved å operere den bort, kunne det være en liten sjanse for at hun kunne bli gravid i fremtiden.

«Hjertet mitt var knust, og selv om det ikke fantes noen garantier for at jeg skulle kunne bli gravid i fremtiden, etter at egglederen ble operert bort, måtte jeg bare gi det en sjanse», sier Callie til The Sun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Callie hayes (@calliehayes1)

Ble gravid

Callie bestemte seg for å få utført operasjonen.

«Jeg har alltid ønsket å bli mamma, og da jeg traff Ben, bestemte vi oss begge for at vi ville begynne å prøve ganske snart», sier hun.

Og så skjedde mirakelet. Kort tid etter operasjonen, ble Callie gravid. Og den 27. mai 2019 ble lille Teddy født.

«Teddy er vår mirakelbaby, og nå er han den mest fantastiske lille gutten. Han får oss alltid til å le med sin herlige latter,» sier den stolte moren.

LES OGSÅ: Ektemannen døde. Da fant kona ut at hun var gravid. Men ultralyden viste noe helt spesielt

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Callie hayes (@calliehayes1)

Takker kjæresten for støtten

Callie forteller videre at støtten fra kjæresten har vært utrolig viktig i denne tiden.

«Ben har vært min støttespiller hele veien, og jeg er så glad for at vi endelig har vår lille familie som vi har kjempet for så lenge. Jeg trodde min diagnose skulle gjøre det umulig for meg noen sinne å bli mamma. Men nå er Teddy her, og jeg og Ben er lykkeligere enn noen gang», sier hun.

LES OGSÅ: Jade fikk kreft mens hun var gravid. Ble rådet til å ta abort men fødte «mirakelbabyen»

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...