Forsiden Historier fra livet Ble hysterisk da hun så inn i munnen på datteren og dro...

Ble hysterisk da hun så inn i munnen på datteren og dro til legevakten – Nå tør hun ikke vise seg på legekontoret igjen

En vårdag i mai lekte amerikanske Darian Depreta med datteren sin Bella da hun plutselig oppdaget noe skremmende. En mørk flekk bak i ganen på den lille jenta.

– Jeg prøvde å vaske den vekk, lurte på om hun kunne ha spist sopp eller noe annet farlig. Jeg ble så redd, forteller Darian til VG over telefon fra USA.

Hun ringe faren til datteren, og de kastet seg i bilen for å kjøre til legevakten.

– Jeg kom inn til legen og en sykepleier prøvde også å vaske det vekk. Hun hadde aldri sett noe lignende. Etter å ha diskutert situasjonen med en lege, kom de frem til at det kanskje kunne være et fødselsmerke. Jeg insisterte på at det ikke kunne være det da jeg alltid vasker munnen hennes, skriver Darian i et Facebook-innlegg.

Slik så det ut i ganen på den lille jenta. Foto: Privat.

Legene mente at jenta måtte sendes videre til spesialister. Sykepleieren tok først en ekstra titt på den mørke flekken. Hun skrapte forsiktig på den. Da falt plutselig en pappbit ut av munnen til Bella. Den mørke flekken var nemlig en pappbit etter en eske som Bella hadde tygget på.

LES OGSÅ
Brannmannen sovnet bak rattet og drepte gravid kvinne - møtet med mannen hennes forandret alt
LES OGSÅ
Moren kommer hjem med sin nyfødte baby. Men magefølelsen sier at det ikke er hennes

Jeg drar ikke på det legekontoret igjen

Darian skriver videre på Facebook at hun takker gud for at Bella ikke ble kvalt av pappen. Den lille jenta holdt på å få tenner og hadde tygget på en pappeske da moren satte inn i oppvaskmaskinen. Munnen hennes ble sjekket for småbiter med en gang jeg oppdaget at hun hadde tygget på den, men jeg så ikke biten som hadde satt seg fast, forklarer mammaen.

Her er pappbiten som skapte mye frykt. Foto: Pivat

– Jeg kan aldri vise meg på det legekontoret igjen. Jeg lo og gråt hysterisk i fem minutter etter at vi fant ut hva det var, skriver Darian.

Heldigvis endte alt bra og Darian er både lettet og lattermild etter hendelsen.

– Alltid følg instinktene dine når det kommer til barna dine, og sørg for å le av disse øyeblikkene etter at alt er ok. Det kan skje med hvem som helst, selv når du har barnet rett ved siden av deg, sier hun til TV 2.

Christine Ertesvåg
Christine har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2016. Skribent som er utdannet lærer og som alltid er på utkikk etter engasjerende historiene.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet