torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Ble hysterisk da hun så inn i munnen på...

Ble hysterisk da hun så inn i munnen på datteren og dro til legevakten – Nå tør hun ikke vise seg på legekontoret igjen

-

En vårdag i mai lekte amerikanske Darian Depreta med datteren sin Bella da hun plutselig oppdaget noe skremmende. En mørk flekk bak i ganen på den lille jenta.

– Jeg prøvde å vaske den vekk, lurte på om hun kunne ha spist sopp eller noe annet farlig. Jeg ble så redd, forteller Darian til VG over telefon fra USA.

Hun ringe faren til datteren, og de kastet seg i bilen for å kjøre til legevakten.

– Jeg kom inn til legen og en sykepleier prøvde også å vaske det vekk. Hun hadde aldri sett noe lignende. Etter å ha diskutert situasjonen med en lege, kom de frem til at det kanskje kunne være et fødselsmerke. Jeg insisterte på at det ikke kunne være det da jeg alltid vasker munnen hennes, skriver Darian i et Facebook-innlegg.

Slik så det ut i ganen på den lille jenta. Foto: Privat.

Legene mente at jenta måtte sendes videre til spesialister. Sykepleieren tok først en ekstra titt på den mørke flekken. Hun skrapte forsiktig på den. Da falt plutselig en pappbit ut av munnen til Bella. Den mørke flekken var nemlig en pappbit etter en eske som Bella hadde tygget på.

Jeg drar ikke på det legekontoret igjen

Darian skriver videre på Facebook at hun takker gud for at Bella ikke ble kvalt av pappen. Den lille jenta holdt på å få tenner og hadde tygget på en pappeske da moren satte inn i oppvaskmaskinen. Munnen hennes ble sjekket for småbiter med en gang jeg oppdaget at hun hadde tygget på den, men jeg så ikke biten som hadde satt seg fast, forklarer mammaen.

Her er pappbiten som skapte mye frykt. Foto: Pivat

– Jeg kan aldri vise meg på det legekontoret igjen. Jeg lo og gråt hysterisk i fem minutter etter at vi fant ut hva det var, skriver Darian.

Heldigvis endte alt bra og Darian er både lettet og lattermild etter hendelsen.

– Alltid følg instinktene dine når det kommer til barna dine, og sørg for å le av disse øyeblikkene etter at alt er ok. Det kan skje med hvem som helst, selv når du har barnet rett ved siden av deg, sier hun til TV 2.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Krydderurten koriander – elsk eller hat?

Koriander er en aromatisk krydderurt der både bladene og frøene kan brukes som krydder. Den er svært smaksrik og brukes spesielt mye i sør-østasiatiske...

Nå har Koronaviruset nådd Norge – dette må du passe på

Nå har Koronaviruset nådd Norge. En kvinne i Tromsø er smittet. Det er Folkehelseinstituttet og Tromsø kommune som onsdag kveld melder dette. Folkehelseinstituttet (FHI) holdt...

Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket

Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har gått forbi et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske staten...