torsdag, januar 23, 2020
Dyr Ble møtt av et sjokkerende syn hos hundeoppdretter

Ble møtt av et sjokkerende syn hos hundeoppdretter

-

En gruppe fra dyrebeskyttelsen i Thailand ble møtt av et sjokkerende syn da de rykket ut til en eiendom etter at en slektning hadde varslet sin bekymring.

Kvinnen som bodde på denne eiendommen drev med oppdrett av hunderasen Grand danois. De 13 hundene ble holdt i bur og var så tynne at ribbeina stakk ut. Slektningen til denne kvinnen sitt varsel førte heldigvis til at en gruppe fra Redningssenteret Watchdog Thailand og Phatum Thani Livestock Development Office`s Welfare Division rykket ut. Der fant de hundene som var utmagret og syke. Her hastet det.

De fikk tak i hundenes eier og den lokale veterinæren Kangwan hadde en samtale med henne.

«Eieren hevdet at hun ikke hadde skadet hundene og fremdeles matet dem, men fordi hun var arbeidsledig og dermed hadde økonomiske problemer, klarte hun ikke å følge skikkelig opp, sier veterinæren til avisen The Mirror. En av hundene, en mamma og de to valpene hennes var allerede død.

Det var et grusomt syn som møtte dyrebeskyttelsen. Foto: aol.com

De 13 overlevende ble ført til Kasetsart dyresykehus i Bangkok. De var så syke at de ikke klarte å spise selv, men fikk god hjelp og oppfølging slik at de kom seg på bena igjen. «Og så får vi se etter hvert om eieren er i økonomisk stand til å ta de tilbake. Hvis ikke vil de få gode hjem hos mennesker som tar godt vare på dem,» forteller veterinæren videre til The Mirror.

Foto: Viralpress

Det er forferdelig når dyr ikke blir tatt ordentlig vare på. Dette var skikkelig ille! Har du ikke økonomi eller helse til å ta vare på dyr, så må du rett og slett leve uten. Heldigvis kom hjelpen i tide for mange av disse flotte hundene. 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Dette skjer i kroppen din når du drikker kaffe

Mange av oss er avhengig av en kaffekopp når vi står opp om morgenen. Foruten å gjøre oss mer våken gir den varme drikken...

Nytt håp: Nyoppdaget celle kan muligens bekjempe alle type kreftformer

I følge BBC har en gruppe forskere fra Cardiff University i Wales nylig oppdaget en ny celle som skal kunne bekjempe de fleste typer...

Dolph Lundgrens nye, norske kjæreste om aldersforskjellen: – Det er litt rart

Men selv om norske Emma Krokdal (24) syns det er litt rart, er det ikke noe hun tenker mye over. Dessuten syns hun Dolph...