tirsdag, april 7, 2020

Ble møtt av et sjokkerende syn hos hundeoppdretter

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

En gruppe fra dyrebeskyttelsen i Thailand ble møtt av et sjokkerende syn da de rykket ut til en eiendom etter at en slektning hadde varslet sin bekymring.

Kvinnen som bodde på denne eiendommen drev med oppdrett av hunderasen Grand danois. De 13 hundene ble holdt i bur og var så tynne at ribbeina stakk ut. Slektningen til denne kvinnen sitt varsel førte heldigvis til at en gruppe fra Redningssenteret Watchdog Thailand og Phatum Thani Livestock Development Office`s Welfare Division rykket ut. Der fant de hundene som var utmagret og syke. Her hastet det.

De fikk tak i hundenes eier og den lokale veterinæren Kangwan hadde en samtale med henne.

«Eieren hevdet at hun ikke hadde skadet hundene og fremdeles matet dem, men fordi hun var arbeidsledig og dermed hadde økonomiske problemer, klarte hun ikke å følge skikkelig opp, sier veterinæren til avisen The Mirror. En av hundene, en mamma og de to valpene hennes var allerede død.

Det var et grusomt syn som møtte dyrebeskyttelsen. Foto: aol.com

De 13 overlevende ble ført til Kasetsart dyresykehus i Bangkok. De var så syke at de ikke klarte å spise selv, men fikk god hjelp og oppfølging slik at de kom seg på bena igjen. «Og så får vi se etter hvert om eieren er i økonomisk stand til å ta de tilbake. Hvis ikke vil de få gode hjem hos mennesker som tar godt vare på dem,» forteller veterinæren videre til The Mirror.

Foto: Viralpress

Det er forferdelig når dyr ikke blir tatt ordentlig vare på. Dette var skikkelig ille! Har du ikke økonomi eller helse til å ta vare på dyr, så må du rett og slett leve uten. Heldigvis kom hjelpen i tide for mange av disse flotte hundene. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Hollies nyfødte datter ser alltid sint ut. Får hele verden til å smile

Det ble en dramatisk slutt på Hollies svangerskap, og en dramatisk fødsel. Kanskje er det derfor lille Winter alltid ser så sint ut? Amerikanske Hollie...