torsdag, juli 2, 2020

Blind og autistisk ‘America’s Got Talent’ deltager rørte publikum til tårene

Mest lest nå

Det amerikanske tv-programmet America`s got talent innspilles i disse dager. Dommerne og publikum har fått se mange forskjellige typer talenter. Noen av disse er helt spesielle opptredener som gjør ekstra inntrykk og som sent vil glemmes.

Deltager Kodi Lee smeltet hjertene til alle som så opptredenen hans på årets America`s Got Talent.

Foto: YouTube


Kodi er 22 år gammel. Han er blind, har autisme og en spesiell fortid. Han ble født med optisk nervehypoplasi, overlevde en stor operasjon når han var fem dager gammel og fikk diagnosen autisme i tidlig alder, men det har aldri stoppet Kodi fra å nå drømmene sine. Drømmen hans er å være en rockestjerne som opptrer for mange mennesker.

Han blir fulgt scenen ut på scenen av sin mor som forteller om noen av utfordringene som Kodi har. Hun forteller også at Kodi har elsket musikk siden han var liten, og forklarer:

«Vi fant ut at han elsket musikk da han var veldig liten. Han begynte plutselig å synge og hadde store øyne mens hans sang. Da gråt jeg. Jeg skjønte at gutten min var en underholder. Musikken gjør han i stand til å leve i denne verden. Når du er autistisk er det virkelig vanskelig å gjøre det alle andre gjør. Musikk har faktisk reddet livet hans. »

Kodi fremførte Donny Hathaway`s A song for you mens han spilte piano, og an imponerte virkelig publikum og dommere. En av dommerne, Union, ble så imponert at hun slo til med den ettertraktede Golden Buzzer.

Her kan du se opptredenen til Cody. Likte du den? Del den gjerne videre 🙂 

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter