torsdag, februar 27, 2020
Musikk Blind og autistisk ‘America’s Got Talent’ deltager rørte publikum...

Blind og autistisk ‘America’s Got Talent’ deltager rørte publikum til tårene

-

Det amerikanske tv-programmet America`s got talent innspilles i disse dager. Dommerne og publikum har fått se mange forskjellige typer talenter. Noen av disse er helt spesielle opptredener som gjør ekstra inntrykk og som sent vil glemmes.

Deltager Kodi Lee smeltet hjertene til alle som så opptredenen hans på årets America`s Got Talent.

Foto: YouTube

Kodi er 22 år gammel. Han er blind, har autisme og en spesiell fortid. Han ble født med optisk nervehypoplasi, overlevde en stor operasjon når han var fem dager gammel og fikk diagnosen autisme i tidlig alder, men det har aldri stoppet Kodi fra å nå drømmene sine. Drømmen hans er å være en rockestjerne som opptrer for mange mennesker.

Han blir fulgt scenen ut på scenen av sin mor som forteller om noen av utfordringene som Kodi har. Hun forteller også at Kodi har elsket musikk siden han var liten, og forklarer:

«Vi fant ut at han elsket musikk da han var veldig liten. Han begynte plutselig å synge og hadde store øyne mens hans sang. Da gråt jeg. Jeg skjønte at gutten min var en underholder. Musikken gjør han i stand til å leve i denne verden. Når du er autistisk er det virkelig vanskelig å gjøre det alle andre gjør. Musikk har faktisk reddet livet hans. »

Kodi fremførte Donny Hathaway`s A song for you mens han spilte piano, og an imponerte virkelig publikum og dommere. En av dommerne, Union, ble så imponert at hun slo til med den ettertraktede Golden Buzzer.

Her kan du se opptredenen til Cody. Likte du den? Del den gjerne videre 🙂 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Krydderurten koriander – elsk eller hat?

Koriander er en aromatisk krydderurt der både bladene og frøene kan brukes som krydder. Den er svært smaksrik og brukes spesielt mye i sør-østasiatiske...

Nå har Koronaviruset nådd Norge – dette må du passe på

Nå har Koronaviruset nådd Norge. En kvinne i Tromsø er smittet. Det er Folkehelseinstituttet og Tromsø kommune som onsdag kveld melder dette. Folkehelseinstituttet (FHI) holdt...

Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket

Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har gått forbi et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske staten...