Hjem Kjendisnytt Her kan produksjonen av Kompani Lauritzen flyttes til

Her kan produksjonen av Kompani Lauritzen flyttes til

Produksjonsselskapet som lager Kompani Lauritzen, Seefood, er i dialog med en ny kommune.

– Vi kan bekrefte at det er dialog mellom Harstad kommune, produksjonsselskapet Seefood og TV 2. Men det er fortsatt ikke endelig avklart hvor innspillingen av neste års Kompani Lauritzen skal foregå, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til TV2.no.

Det er kun halvannet år siden Rauma kommune kjempet med nebb og klør for å beholde innspillingen av underholdningsprogrammet Kompani Lauritzen på Setnesmoen leir.

Hittil er alle sesonger spilt inn i Rauma, og kommunen opplever at turister kommer hit, rett og slett fordi de har sett stedet på det populære tv-konseptet.

LES OGSÅ: Disse kjendisrekruttene er klare for vårens «Kompani Lauritzen»

– Seefood tok kontakt med oss og fortalte at flere plasser i Norge ønsker seg «Kompani Lauritzen». De fortalte om interessentene og spurte hva raumasamfunnet kan bidra med opp mot en ny sesong, uttalte Solveig Brøste Sletta til Dagbladet siste lokasjonen var oppe til debatt. Hun er daglig leder i det lokale utviklingsselskapet Nordveggen AS.

Seefood skal ha vært interessert i sponsing i form av varer, tjenester og penger for å bli i Rauma.

Brøste Sletta kunne fortelle at det var mange turister innom Rauma sommeren før forhandlingene, og mener helt klart «Kompani Lauritzen» har bidratt til noe av pågangen for den lokale reiselivsnæringen.

Rauma bestemte seg for å legge penger på bordet. Brøste Sletta fortalte at kommunen hadde gitt Seefood fått tilsagn om en verdipakke på rundt to millioner kroner, der 200 000 kroner av potten stammet fra kommunens eget kraftfond.

Nå er lokasjonen altså på nytt et tema. Dersom det populære TV 2-programmet velger å flytte på seg, kan det bli kostbart for kommunen. 

Ifølge iHarstad ønsker ordfører Kari-Anne Opsal å få til et spleiselag med ulike aktører for å få kompaniet til Trondenes leir.

Sjef for Kystjegerkommandoen å leiren, Sten Richard Larsen, sier til lokalavisen at de er klare til å ta imot TV-serien.

– Produksjonsteamet har vært her flere ganger, og har blitt enige med ledelsen i Sjøforsvaret å få bruke basen. Det er et program som har gode verdier som Forsvaret står for, sier han.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com