in

Blockchain desentraliseringsfordeler i gaming

bitcoin

Det koster mye penger å lage spill, og studioer bruker mye penger på markedsføring og promotering. Spill som lanseres på konsoller må også punge ut store summer til publiseringsselskaper som kun er portvakter til teknologi. Spillskapere vil også måtte betale en levetid med royalties til disse utgiverne.


På toppen av det setter de fleste utgivere strenge retningslinjer og kvalitetsstandarder som bestemmer levedyktigheten til et spill. Publiseringsavgifter kan koste nærmere $10 per enhet. Distribusjonskostnader, enda en tredjepartstjeneste kan koste over $30 per spill.


For dette formål, når et stort budsjett trippel A (AAA)-spill slippes, vil utgiverne som finansierte kvalitetssikringen og markedsføringen først få en enorm del av inntektene fra game key salget. Noen ganger blir studioet eller teamet som består av spilldesignere, programmerere, grafikk- og animasjonsspesialister, testeksperter og lyddesignere satt på sidelinjen av dette systemet.


De vil først tjene belønningen for hardt arbeid etter at utgiveren har hentet inn forskuddet. Denne avhengigheten av mellommenn etterlater ofte mange studioer i kulden til gjenstående midler materialiserer seg etter at alle tredjeparter har fått sitt.

Fordelene med blockchain desentralisering

Blockchain-teknologi som først ble perfeksjonert av Satoshi Nakamoto, skaperen av Bitcoin-nettverket, eliminerer behovet for mellommenn som utgivere og distributører fra spilløkosystemet. For det andre bringer blokkjedeteknologi inn aspektet desentralisering til spillutviklingsøkosystemet.


Desentralisering overfører beslutningstaking og tilsyn fra en enkelt person, gruppe mennesker eller selskap til hendene på et spredt nettverk. Blockchain desentralisering fraråder alle former for kontroll, sentral kommando og autoritet, og eliminerer mellomleddets ineffektivitet og kostnader for spilløkosystemet.


Desentraliserte nettverk er sensurbestandige og tillatelsesløse. For eksempel kan enhver utvikler bygge et spill på toppen av en desentralisert programmerbar blokkjede som Ethereum. Disse nettverkene er ikke-diskriminerende og åpne, og enhver spiller eller bruker kan få tilgang til disse spillene uten å pådra seg ekstra kostnader.


Blockchain-spill blir ganske enkelt utgitt på åpne markedsplasser, og du trenger bare en lommebok med noe kryptovaluta for å spille. Et desentralisert spillsystem støtter eierskap av eiendeler i spillet via ikke-fungibel token-teknologi.


Desentralisering støtter også crowdfunding gjennom kjøp av governance-tokens. For dette formål trenger ikke blockchain-spillstudioer lenger å stole på mellomledd som forlagsselskaper for spillutviklingskapital. De trenger bare å overbevise spill- og kryptovaluta-fellesskapet om spillplattformens bruksområde og styrke. Deretter vil et fullt konvertert fellesskap samle inn penger gjennom token-kjøp og spre ordet på sosiale medier.


Blockchain-spillet vil derfor nyte gratis promotering og markedsføring. Flere brukere vil bringe inn flere transaksjoner og inntekter for hver styringstokenholder. Desentralisering fremmer også spill for å tjene-modellen.


Spillere kan leve av sin lidenskap, kapital og tidsinvestering. Som det er på uavhengige markedsplasser som Eldorado.gg, skaper blokkjede-desentralisering en åpen plattform der handelsmenn med eiendeler i spillet kan møtes og handle sikkert, og skaper en passiv inntektsgenereringskanal.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette var de mest populære hunderasene i fjor

Ingrid Alexandra jobbet som oppvaskhjelp på restaurant i sommer