Hjem Historier fra livet Blomsterhandleren plasserer blomstene han ikke får solgt på gravplasser – i stedet for å kaste dem

Blomsterhandleren plasserer blomstene han ikke får solgt på gravplasser – i stedet for å kaste dem

Del
X

Et gammelt ordtak sier at det er i nød man viser sitt sanne ansikt. I krevende tider er det ofte lett å kjenne igjen mennesker med et godt hjerte. Et levende eksempel på dette, er den franske blomsterhandleren Romain Banliat.

I mange land i Europa er det foretatt en «lockdown». Det betyr at store deler av samfunnet er stengt. Dette er et tiltak for å redusere smittespredningen som herjer over hele verden. Dessverre er det en del mennesker som ikke tar dette på alvor, og bryter reglene. I Madrid ble for eksempel en 77 år gammel mann bøtelagt for å gå rundt på gaten og fange virtuelle eventyrfigurer gjennom mobilspillet «Pokemon Go».

Foto: Facebook

Plasserer blomster på graver

Heldigvis finnes det også mennesker som viser solidaritet i disse tider. Romain får ikke solgt blomstene sine på grunn av viruset som tvinger folk til å holde seg hjemme. Istedet for å kaste blomstene før de visner, plasserer han blomstene på graver på den lokale kirkegården.

I et innlegg på Facebook skriver blomsterhandleren at alle mennesker bør holde sammen i disse tider. Dersom vi samarbeider, er raus og gode mot hverandre, vil vi komme ut av denne situasjonen på en mye bedre måte.

Foto: Facebook

Jeg tror vi virkelig trenger å forene oss i disse tider. Selv om det vil være vanskelig for mange å komme seg ut av denne krisen, vil vi stå sterkere om vi står samlet. Vi må være tålmodig og ta vare på oss selv og andre mennesker!

LES OGSÅ: Rikard (28) døde av korona. De hjerteskjærende ordene til lillebror rører sterkt

Foto: Facebook

Vi synes dette var fantastisk gjort av blomsterhandleren. Budskapet hans om samhold og solidaritet er viktig å bringe frem i disse corona-tider. Del gjerne artikkelen om du er enig.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com