søndag, april 18, 2021

Vingård søker ansatte: Bo gratis og tjen over 60.000 i mnd

Mest lest nå

Vingård i California søker ansatte.

Er du lei av kontorjobben, som nå attpåtil har blitt hjemmekontor-jobben? Det er mange som dagdrømmer om å bytte jobb. Å få muligheten til å være mer ute i det fri. Røre mer på seg i løpet av en arbeidsdag. Drømmer du om å jobbe utendørs, i sol og varme? Kanskje oppleve det store utlandet etter gammelt? Nå er sjansen her, for noen få heldige!

Det er den danske avisen, Dagens, som meddeler nyheten om drømmejobben for den som kan like vin, solskinn og penger.


Vingården Murphy-Goode Winery, i som ligger i solfylte California, USA, søker nå etter ansatte. I utlysningsteksten loves både gratis husleie og en månedslønn på vel 60.000 kroner. Det høres ut som en jobbmulighet som mange drømmer om, og da er det fort gjort å tenke at det nok kreves enormt mye kunnskap eller erfaring for å bli den utvalgte. Men slik er det altså ikke. Langt i fra!

Ingen kvalifikasjoner påkrevd

For å bli den heldige ansatte, behøves ingen kjennskap til vin eller vinproduksjon. I vingårdens annonse på Twitter, skriver de at det er tilstrekkelig å kunne uttale navnet «cabernet», og kan du det ikke alt, så er det en smal sak å lære seg!

Jobben starter blant druene, men man kan raskt få mulighet til å stige i gradene. Dave Ready Jr. som er sønn av gårdens stifter, kan bli ens læremester etter kort tid, dersom man duger.

Dersom man viser seg tillitten verd, kan man ende opp som guide på rundturer på vingården, hvor man viser frem driften og forteller om vinproduksjonen.

Rykker det i vin-tråkke-foten? Da kan du lese mer her!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter