Humor Bonde gikk lei av miljøaktivistene som inntok jordene hans...

Bonde gikk lei av miljøaktivistene som inntok jordene hans – sjekk den utrolig responsen hans

-

- Reklame -

Det er vel ingen tvil om at miljøvern er viktig, men hva som er rett og galt i så måte kan det imidlertid være enkelte uenigheter om. For der noen mener verden faktisk er i ferd med å gå under, mener kanskje andre at det er en overdrivelse. Uansett, vi må lære å ta vare på planeten vår, for før eller siden kommer konsekvensene av handlingene vi utfører i dag.

Derfor er det mange som mener de må gå aktivt ut og fortelle andre hvordan de skal håndtere miljøproblemer allerede nå – og det kan de sikkert også ha rett i – men ikke alle er like enige i metodene deres.

Det fikk en gruppe miljøvernere som tok seg til rette på en åker erfare, for selv om hensikten sikkert var god nok, mente bonden de i det minste kunne spurt først. Det var tross alt hans eiendom de demonstrerte på.

Demonstrantene hadde satt opp telt og gikk rundt på åkeren for å demonstrere mot genmodifisering av mat og landbruksprodukter, og ante i utgangspunktet fred og ingen fare der de sto. De sto jo ikke i veien for noen – mente de.

Foto: Skjermdump Youtube

Bonden på sin side mente noe helt annet, og etter å ha bedt dem pent om å finne et annet sted å demonstrere – uten å bli hørt – bestemte han seg for å ta skjeen i den andre hånden.

For selv om han ikke selv drev med genmodifisering mente han tross alt det var et angrep på hele landbruksyrket – noe han ville ha seg frabedt og så absolutt ikke forbindes med. Hverken på den ene eller den andre måte.

Foto: Skjermdump Youtube

Dermed spente han like gjerne møkkasprederen bak på traktoren og tok seg en runde. På samme åkeren som demonstrantene hadde slått seg ned på. Og hvordan det gikk kan du se i videoen nederst i artikkelen.

At miljøvern er viktig er det ingen tvil om, men det er ikke ensbetydende med at man bare kan ta seg til rette på en annens eiendom. Uansett hvor gode hensikter man måtte ha. Nå diskuteres det hvorvidt bonden burde latt dem være i fred, eller om han gjorde det riktige – nemlig å gjødsle åkeren sin.

Hva mener du? Del gjerne artikkelen og legg igjen en kommentar i kommentarfeltet på Facebook om hva du synes.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kronprins Håkon om døden: – Skremmer meg litt, men er ikke redd

Kronprins Håkon og kronprinsesse Mette-Marit er i disse dager sammen med 19 forfattere i Tyskland med litteraturtoget. Kronprinsen er...

Wenche Myhre med gladmelding til fansen

Wenche Myhre (72) er ikke veldig aktiv på sosiale medier. Det har hun tidligere sagt at hun skal bli...

– Dette er ansiktet til metamfetamin

Cody Bishop (27) fra Missouri i USA begynte og ruse seg på heroin og metamfetamin. På bare sju måneder...

Samuel Massie og bestefaren er i sjokk etter tigerangrep

Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren hans, Arne Ulvolden (84) er igjen ute på reise. Denne gangen befinner de...

Ingrid Bjørnov med gladmelding for 2020

I slutten av 2018 kom den triste beskjeden om at Ingrid Bjørnov måtte avlyse alle show. Kreften hadde spredt...

Far lot sin 3-år gamle datter velge klær før fotografering i barnehagen – nå deles bildet over hele verden

Som barn er det alltid spesielt å bli tatt et litt høytidelig bilde av. Det årlige bildet i barnehagen...