Forsiden Nyheter Bonde Silje Kyllingstad fikk seg litt av et sjokk da hun kom...

Bonde Silje Kyllingstad fikk seg litt av et sjokk da hun kom ut i fjøset

-

Bonde Silje Kyllingstad fikk seg litt av en overraskelse da hun forleden gikk inn i fjøset på gården hun har drevet i Gjesdal i Rogaland de siste to årene. Noen hadde tydeligvis tatt seg inn i fjøset i nattens mulm og mørke – og sprayet på kuene hennes!

Og motivene var heller ikke av de peneste – det var spraymalt bilder av kjønnsorganer og ukvemsord på kuene, som tydelig viste tegn på å være stresset etter hendelsen.

– Jeg ble så sint og frustrert at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, forteller Silje i et intervju med den svenske avisen Aftonbladet.

Noen av Siljes brødre skal ha holdt fest på gården kvelden i forveien, og Silje mistenker kanskje noen av festdeltakerne kan ha utført ugjerning i et ubevoktet øyeblikk.

– Noen hadde tegnet kjønnsorganer, peniser og vaginaer, og det står mange stygge ord på veggene. Så så jeg de hadde gjort det på dyrene også, og da mistet jeg fatningen. Jeg ble så sint og frustrert at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre.

Til norske TV 2 forteller Silje at kyrne virket stresset og ikke hadde det så bra etter hendelsen.

LES OGSÅ
Mor forlot butikken med hylende 3-åring. Butikkansatt kom løpende etter henne

Hun skriver følgende i et innlegg på Facebook:

– Har totalt mistet troen på menneskeheten. Utrolig trist syn som møtte meg i fjøset i dag.

Ettersom ingen har stått frem som angrende syndere har Silje nå politianmeldt hærverket. Hele fjøset må males om igjen, og flere av kyrne virker traumatisert.

LES OGSÅ
Mor forlot butikken med hylende 3-åring. Butikkansatt kom løpende etter henne

En ting er å male på veggene, men å gjøre det på dyrene! Det er bare ikke greit!

Populært

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.