torsdag, september 23, 2021

Bonden kunne ikke delta i sin tantes begravelse – Istedenfor sendte han denne enorme hyllesten

Mest lest nå

Da Ben Jacksons tante Debby døde etter en to år lang kamp mot kreft, kunne han ikke delta i begravelsen hennes på grunn av covid-restriksjoner. I stedet skapte han et sauehjerte som et uttrykk for kjærlighet og sorg.

Å minnes en du er glad i kan være en nyttig måte å behandle sorg på. Sauebonden fra Australia brukte sauene sine til å skape en siste hyllest til sin kjære tante.

Jackson ble skuffet da han ikke kunne gå i begravelsen på grunn av lokale restriksjoner som følge av pandemien. Og derfor ønsket han å lage sin egen hilsen som skulle spilles av i begravelsen hennes i Brisbane.


– I en slik sorg føler du deg virkelig hjelpeløs, du vet ikke hva du skal gjøre, hva du skal si, sier bonden til The Guardian.

Jackson fant sitt uttrykk for kjærlighet og sorg gjennom saueflokkene sin. Han hadde tidligere eksperimentert med å «forme» flokkene til navnene på favorittbandene hans. For sin tante valgte han et hjertedesign.

Og for et design det ble.

Foto: Ben Jackson / Twitter

For å forme flokken av søyer (hvorav mange er gravide) bruker Jackson vanligvis en lastebil for å legge ned korn langs omrisset av designet sitt. Flokken slippes deretter ut på jordet, hvor de løper for å spise langs fôrlinjene. Samtidig bruker bonden en drone til å filme designet som skapes av dyrene.

Delt over hele verden

«Sauekunsten» Jackson lagde til sin tante har etter hvert gått viralt både i Australia, og resten av verden. Den imponerende bragden og den rørende hyllesten har rørt mange som sliter med sorg.

Til Associated Press forteller sauebonden at det krever litt tålmodighet å skape et slikt resultat.

– Jeg måtte prøve noen ganger før jeg fikk det riktig. Og det endelige resultatet er det du ser. Det var så nær et hjerte jeg kunne få det.

– Jeg håper at da jeg gjorde det, så kikket hun ned gjennom skyene.

Se det imponerende resultatet i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Plantet tusenvis av trær til minne om kona – flere år senere avdekker flyfoto det nydelige motivet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter