Hjem Humor Bonden nektet å selge marken – nå driver han innhøsting midt i et boligfelt

Bonden nektet å selge marken – nå driver han innhøsting midt i et boligfelt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den polske bonden nektet å flytte da kommunen ønsket å lage et boligområde på åkeren hans, og nå høster han avlingene sine midt i et boligområde.

Bildene av bonden som nektet å selge åkeren sin har gått viralt på Facebook. Personen som filmet forklarer at en bonde i den polske byen Lubin nektet å selge landet sitt til eiendomsutviklere.

Siden bonden ikke hadde til hensikt å selge jorden sin, høster han nå med sin store skurtresker midt i boligområdet.

I følge den polske avisen Dziennik Wschodni har bonden nå blitt litt av en kjendis i hjemlandet. Høsten er en stor turistattraksjon hvert år. Forbipasserende og lokalbefolkningen tar bilder og filmer innhøstingen som foregår i det man kan kalle noe spesielle omstendigheter.

Se den fascinerende innhøstingen i videoen nedenfor:

Między blokami w Lublinie ma miejsce specyficzna sytuacja. Rolnik który uprawia tam swoje roślinki nie zamierza sprzedawać ziemi deweloperom.W środku osiedla bloków jeździ sobie kombajnem.

Posted by Igor Gorczyca on Monday, August 10, 2020

Videoen har også blitt publisert en rekke ganger på Twitter, og tusenvis av mennesker hyller bonden for at han ikke lot seg presse til å selge åkeren sin, selv om det skulle bygges boligblokker i området.

«En bonde i den polske byen Lublin nektet å selge jorden sine til utviklere. Her høster han avlingene sine i forrige uke midt i et boligfelt,» skriver Daniel Tilles.

LES OGSÅ: Bonden var lei ulovlig parkerte biler på eiendommen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com