in

Bonden var lei ulovlig parkerte biler på eiendommen

Velkommen til Wales – bare ikke parker foran bondens port.

Det er vel få ting som skaper like mye irritasjon som feilparkering eller ulovlig parkering av biler.

Man skulle tro at det er mer enn nok plass på landsbygda til å parkere en bil. Denne bilisten kunne likevel ikke finne et bedre sted enn rett foran en inngangsport til er jorde. Bonden bestemte seg da for å ta hevn.


En sint bonde var lei alle som parkerte like foran inngangsporten til jordet hans. Kanskje ikke så rart, da feilparkerte biler her gjør det vanskelig om ikke umulig for bonden å komme inn på jordet med traktoren sin.

Hevnen hans? Han inngjerdet nylig en BMW som nettopp hadde parkert like foran porten.

Bilen sto rett foran inngangen til enga, sannsynligvis var passasjerene ute på tur. I møte med denne situasjonen bestemte bonden seg for å sende dem en melding.

Byrådsmedlem Emely Durrant la ut et bilde på Twitter med følgende bildetekst:

«Det er flott å ønske alle velkommen tilbake til Wales, til vårt lille sted i himmelen, men vær så snill å ikke parkere foran noens port.»

Videre skriver hun:

«Det er et sted hvor folk jobber, ikke bare et fint sted å besøke. Når bønder ikke kan ta seg av dyrene sine, blir de litt sinte. Og det er forståelig.

LES OGSÅ: Butikkansatt var lei feilparkeringer – nå går hevnen hans viralt

Turister er veldig viktige og velkomne. Men de må forstå at folk jobber der. Dette er som å parkere foran noens butikkdør.

Det er et morsomt bilde, men beskjeden bak er alvorlig. Alt vi ber om er at folk tar hensyn til andre når de reiser til landsbygda og tar hensyn til miljøet.»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

optisk illusjon

Hvor mange jenter ser du på dette bildet? De fleste tar feil

7 gamle, klassiske tv-serier vi aldri glemmer