in

Bondens hevn mot søppelforurensning tar av i sosiale medier

skrot

En bonde i California, USA, oppdaget at noen dumpet søppel på eiendommen sin. Siden har hevnen hans gått viralt. 

Det var en tidlig morgen at gårdseieren oppdaget at noen ubudne gjester hadde dumpet mengder med søppel på eiendommen hans.

Bonden begynte å gjennomgå søppelet i håp om å finne spor. Og spor fant han. «Søppelgjesten» hadde nemlig ikke tenkt særlig godt gjennom hva søppelposene inneholdt. Bonden fant en rekke papirer med både navn og adresse til den skyldige mannen som hadde dumpet søppelet.

Siden publiserte han bilder på Imgur av hva som nå ventet den frekke mannen.

søppel
Foto: Imgur

I stedet for å rydde bort og kaste alt søppelet bestemte bonden seg for å gi gjerningsmannen en skikkelig lærepenge. Han samlet alt søppelet på lasteplanet sitt og dro til mannens adresse.

Han ga tilbake med samme mynt og dumpet alt søppelet utenfor mannens hus. Og foreviget selvfølgelig det hele med et bilde.

søppel
Foto: Imgur

Man kan jo selvfølgelig diskutere om dette var riktig måte å løse situasjonen på. Bildene har uansett blitt delt videre på sosiale medier av tusener som mener at dette var en helt fortjent lærepenge for miljøsvinet.

Hva synes du om hevnen? Gikk bonden over streken eller fikk mannen som fortjent? Si din mening i kommentarfeltet vårt på Facebook!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

cøliaki

Norske forskere med gjennombrudd: utviklet en medisin mot cøliaki

Jørgine Massa Vasstrand er gravid