lørdag, juni 12, 2021

Boom i Norgesferier – nå utvider TV-campingen

Mest lest nå

Hos Lars-Christian Amundsen på Montebello Camping er sesongen snart i gang. Nå utvider han for å kunne ta imot enda flere campingglade mennesker til svenskegrensen.

Mange kjenner Lars-Christian og Montebello Camping gjennom flere sesonger på TV-Norge sin folkekjære campingserie, «Ja, vi elsker camping».


Helt på grensen til Sverige ved Charlottenberg, Morokulien og tollstasjonen har familien til Lars-Christian drevet med camping siden 1983. Plassen han styrer over har 200 faste og 90 korttidsplasser.

RELATERT: Derfor skal du dra på campingferie i Norge

-Montebello er for alle, og passer for både små og store. Vi er opptatt av å være den folkekjære campingen med beina godt plantet på jorden. Her skal alle trives og ha det bra, sier Lars-Christian i en pressemelding.

Flere på Norgesferie

Både tv-serie og pandemi gjør at campingglade gjester reiser mer i eget land. Det er noe også Montebello Camping opplever.

RELATERT: Renoverte campingvogn fra 1988 – for en forvandling

-Vi har tydelig merket at grensen har vært stengt. Men i motsetning til det, har det vært et godt besøk av nordmenn, ja faktisk så mye at vi utvider plassen, sier Lars-Christian.

Han ivrer mellom tipphenger og gravemaskin hvor det skal bli plass til enda flere overnattingsplasser for vogner og bobiler. Sesongen er straks i gang for en av landets mest kjente campingplasser.

RELATERT: Dette er verdens dyreste bobil. Den koster 20 millioner kroner. Sjekk innsiden!

-Det krever veldig mye arbeid og her er det ingen sju til fire-jobb. Men jeg er vant til det og trives veldig godt, det er som en stor familie vi som er her. Ingen dag er lik. Her er det vedlikehold, tilrettelegging, kundeservice og salg, ja- jeg prøver å by på meg selv så godt jeg kan, sier Lars-Christian.

Praktisk anlagt og pågangsmot er noe den drivende camping-sjefen virkelig står inne for, noe vi også kjenner han som fra tv-ruta. Han sitter i gravemaskinen og laster opp tipphengeren sin med jord for å lage plass til nye strømkabler.

Utvider

-Det er ingen tvil, her er det Ifor Williams som gjelder. Solid fra topp til tå med alle de funksjonene jeg trenger. Tipphengeren sitter på bilen omtrent hele tiden, den har blitt en del av familien og er flittig i bruk, sier Lars-Christian.

Han graver på plassen hvor det skal bli 20 nye korttidsplasser med strøm for campingvogner og bobiler.

RELATERT: Vaksinert og reiselysten? Ikke gå i denne dyre fellen

– Jeg gjør det meste selv, fordi jeg syns det er veldig artig, avslutter den energiske og humørfylte camping-sjefen.

Hans tydelige mål er at campingen fortsatt skal gå i familiens generasjoner.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter