Hjem Kjendisnytt Brad Pitt og Jennifer Aniston opptrer sammen igjen

Brad Pitt og Jennifer Aniston opptrer sammen igjen

Brad Pitt og eks-kona Jennifer Aniston skal jobbe sammen for første gang siden 2001.

Brad Pitt og eks-kona Jennifer Aniston skal delta sammen i en live opplesning av komedien «Fast Times At Ridgemont High» fra 1982.

Daily Mail melder at også Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook og Sean Penn skal delta i eventet som livestreames på Facebook og TikTok. 

Sean Penn spiller ikke originalrollen

Filmen som het «Hæla i taket» på norsk er ifølge Wikipedia en amerikansk komedie fra 1982 regissert av Amy Heckerling. Hovedrollene i filmen som er basert på Cameron Crowes roman med samme navn, ble spilt av Sean Penn, Jennifer Jason Leigh, June Reinhold og Phoebe Cates.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston hos Ellen DeGeneres

Live-arrangementet vil streame på Facebook- og TikTok-kontoene til Sean Penns hjelpeorganisasjon CORE som for tiden er opptatt av å hjelpe i koronaepidemien.

Det er uvisst hvilken karakter Sean Penn selv vil spille i denne opplesningen, men han har uttalt at han ikke kommer til å gjøre rollen som Jeff Spicoli igjen.

Sjeldent samarbeid

Brad Pitt dukket opp i en gjesterolle i Friends i 2001, et års tid etter at han og Jennifer Aniston giftet seg. Utover dette har de to, som den gang var Hollywoods hotteste par, sjelden opptrådt sammen på scenen. Paret skilte lag i 2005, og Brad Pitt giftet seg i etterkant med Angelina Jolie. 

venner for livet
Comeback for friends

Mange tror forholdet mellom stjerneduoen skar seg da Brad ble hodestups forelsket i Angelina Jolie mens han ennå var gift med Jen. Men ifølge The Mirror skal det også ha skyldtes Jens økende tvil om ekteskapet, stadige krangler om de skulle få barn eller ikke, samt det økende presset som fulgte i kjølvannet av superparets enorme berømmelse. 

Tross omstendighetene har det tidligere superparet beholdt vennskapet, og pressen spekulerer i om det har styrket seg den senere tiden. 

LES OGSÅ: Jennifer Aniston vil gjerne ha Friends-comeback

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com