Hjem Kjendisnytt Brad Pitt slår tilbake etter at sønnen kalte han «drittsekk» som får de yngre søsknene til å «skjelve av frykt»

Brad Pitt slår tilbake etter at sønnen kalte han «drittsekk» som får de yngre søsknene til å «skjelve av frykt»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nylig ble det kjent at Brad Pitts sønn, Pax, omtalte faren sin som en «drittsekk i verdensklasse». Nå svarer Brad.

Nylig omtalte Daily Mail et innlegget som er delt på Pax sin private Instagram. Den britiske avisa forteller at det ble lagt ut i anledning farsdagen i 2020.

Her kommer Pax med knusende kritikk mot sin far, Brad Pitt. «Du har gjort livene til de som står meg nærmest til et konstant helvete. Du kan fortelle deg selv og verden hva du vil, men sannheten vil komme frem en dag. Så gratulerer med farsdagen, ditt jævla forferdelige menneske».

En kilde avisa har snakket med har bekreftet at den private kontoen tilhører Pax.

– Det er den kontoen han bruker for venner – venner fra skolen for det meste. Han sier aldri så mye om foreldrene sine, og holder seg for seg selv, så det var uvanlig, sier kilden.

I innlegget kaller Pax også adoptivfaren «en drittsekk i verdensklasse», og la til at «du viser gang på gang at du er en forferdelig og foraktelig person. Du har ingen hensyn eller empati overfor dine fire yngste barn som skjelver av frykt når de er i ditt nærvær. Du vil aldri forstå skaden du har gjort på familien min fordi du ikke er i stand til å gjøre det.»

Instagram-posten har blitt mye omtalt, og onsdag slår Brad Pitt tilbake:

– Brad har stor respekt for alle barna sine, og det er deprimerende å se at dette trekkes opp, sier en av skuespillerens nære venner sa til The Sun.

Vennen legger til at det er frustrerende å se Brad bli malt ut som en slags «dårlig person» når det er langt fra sannheten.

– Han velger å holde en verdig stillhet, og det sier mye, mener vennen.

Andre kilder er ikke helt enig i denne beskrivelsen og hevder at halvparten av barna hans ikke ser ham i det hele tatt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com