fredag, oktober 2, 2020

Simon Cowell hard skadet – Brakk ryggen i ulykke på el-sykkel

Mest lest nå

Mannen vil skilles fra konen – Men uante omstendigheter kan lære oss alle noe om ekteskap

Jeg kom hjem om kvelden, min kone hadde servert middag. Jeg tok henne i hånden og sa: "Jeg har noe jeg må si deg". Hun satte seg bare ned og spiste stille. Jeg observerte smerten i øynene hennes.

Lørdag ble talentdommer Simon Cowell ble sendt til sykehus med brudd i ryggen etter en ulykke på el-sykkel utenfor hjemmet sitt i Malibu, California

Simon Cowell, kjent som talentdommer fra America’s Got Talent og Idol, ble sendt til sykehus med ryggsmerter lørdag. 

– Simon falt lørdag ettermiddag da han var ute og testet den nye elsykkelen på gårdsplassen hjemme i Malibu, sier en representant for Cowell til People. Talspersonen bekrefter at stjernen er sendt til sykehuset.


– Han er i de beste hender, og er til observasjon, sier talspersonen.

Simon Cowell
Simon Cowell har fått mye skryt for vektnedgangen siste årene. Nå er han hardt skadet.

Torsdag denne uken skulle Cowell etter planen filmet et live-show av America’s Got Talent. Opptakene av den 15. sesongen av det populære talentprogrammet har tidligere blitt satt på vent som følge av korona-pandemien, men nå har altså sykkelulykke med en påfølgende seks timer lang ryggoperasjon satt en stopper for Simon Cowells deltagelse.

Sky News melder at sangeren Kelly Clarkson vil erstatte Simon Cowell i America’s Got Talent frem til briten er på beina igjen etter sykkelulykken.

Cowell selv hilser til fansen fra sykesengen:

– Et godt råd… hvis du kjøper el-sykkel, så les bruksanvisningen før du prøver den. Jeg har brukket ryggen. Takk til alle dere som har sendt meg hyggelige meldinger, og en stor takk til alle sykepleierne og legene. Noen av de hyggeligste menneskene jeg noen sinne har møtt. Pass på dere selv!

LES OGSÅ: Simon Cowell etter ekstremforvanlingen: slik gjorde jeg det

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter