Hjem Historier fra livet Brann i villa: Tenåringens raske handling reddet kattunger

Brann i villa: Tenåringens raske handling reddet kattunger

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Helter er overalt rundt oss, og når behovet melder seg, er det dyktige mennesker som ikke er redde for å handle. En slik helt er en tenåring i Finland som nylig reddet livet til flere små kattunger fra en brann.

Politiet har nå berømmet den ukjente tenåringen for hans modige handling.

Det var en villa i Raseborg, Sør-Finland, tok fyr. I huset befant det seg en mor, tre barn og deres kattunger. Brannen startet i skorsteinen og spredte seg raskt til resten av huset. Familiens tenåring ringte nødsentralen og slo alarm, og forsøkte å slukke brannen med et brannteppe.

Redningsaksjonen

Tenåringen handlet raskt og tok med seg familiens tre kattunger ut av huset før det ble oppslukt av flammer. Takket være hans raske handlinger ble ingen skadet i brannen. Politiet i Västra Nyland har hyllet tenåringen for hans heroiske innsats.

Politiet skrev følgende på sin Facebook-side:

«Tenåringen i huset utmerket seg med sine suverene handlinger på åstedet!»

Publikum har også benyttet anledningen til å takke og hylle den heroiske tenåringen i kommentarfeltet. En bruker skrev: «Bra gjort, håper du får en fin fremtid,» mens en annen kommenterte: «Godt gjort!»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com