Hjem Historier fra livet Brann på dyrevernsenteret – hjemløs mann reddet alle dyrene ut fra flammehavet

Brann på dyrevernsenteret – hjemløs mann reddet alle dyrene ut fra flammehavet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Keith Walker så at omplasseringssenteret for dyr sto i lys lue styrtet han inn i det brennende huset og reddet alle kattene og hundene på senteret.

18. desember brøt det ut brann i et omplasseringssenter for dyr i Atlanta i delstaten Georgia i USA. Keith Walker (53) som alltid har vært glad i dyr, risikerte sitt eget liv da han løp inn i flammene og reddet ut dyrene som var fanget i brannen, melder Unilad.

Den hjemløse mannen hadde fått lov å plassere sin egen hund Bravo på dyrevernsenteret W-Underdogs om nettene. På vei til senteret for å hente Bravo ser han at kjøkkenet på dyrevernsenteret står i lys lue.

Keith Walker og hunden Bravo. Keith (53) reddet ut alle dyrene fra et dyrevernsenter som begynte å brenne. Foto: Faksimile Facebook

Risikerte sitt eget liv

Uten å nøle risikerte Keith eget liv og helse, og løp inn i den brennende bygningen for å hente ut dyrene. Takket være hans heltemodige innsats berget alle dyrene livet – totalt seks hunder og 10 katter.

– Jeg skal ikke lyve, jeg var nervøs som pokker. Jeg var veldig redd for å gå inn der med all røyken. Men Gud plasserte meg der for å redde dyrene, sier Keith ifølge Unilad til CNN.

53-åringen har ifølge nettstedet vært hjemløs siden han var 13 år gammel.

– Hunden min er min beste venn, og jeg ville ikke vært her uten ham, sier den heltemodige 53-åringen.

Bygningen der omplasseringssenteret står fortsatt men er så ødelagt at det ikke er mulig å drive et senter der.

Yesterday afternoon while out picking up supply donations I received a call that my home, and W-Underdogs headquarters,…

Posted by W-Underdogs on Saturday, December 19, 2020

LES OGSÅ: Politimannen reddet jente (4) – nå har han og kona adoptert henne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com