Hjem Dyr Brannmann bruker munn-til-munn-metoden og redder livet til hund som var fanget i en leilighetsbrann

Brannmann bruker munn-til-munn-metoden og redder livet til hund som var fanget i en leilighetsbrann

Situasjonen inne i en leilighetsbygning i Santa Monica i California så dyster ut. Men brannmannen Andrew ble redningen.

Brannvesenet ble tilkalt da det brøt ut brann inne i leiligheten til Crystal Lamirande. Mens de jobbet med å kontrollere brannen, fortalte Crystal gråtende brannmann Andrew Klein at hennes 10 år gamle hund, Nalu, fremdeles var i leiligheten.

Brannmenn har valgt nettopp dette yrket for å redde liv, og for Andrew var ikke hundens liv mindre verdt enn noen andre. Han tok seg raskt inn i den røykfylte leiligheten, og fant til slutt Nalu. Men hun var livløs.

Han bar henne ut i frisk luft, og begynte så livreddende tiltak.

– Han reagerte ikke, og jeg forsto at han trengte hjelp, fortalte brannmannen til TODAY.

– Så jeg tok tak i ham og løp ut fordi jeg visste at tiden var avgjørende – spesielt med en så liten hund.

Foto: Facebook

I de neste 20 minuttene utførte Andrew gjenoppliving med munn-til-snute på Nalu. Hunden hadde ingen puls og pustet ikke i det hele tatt. Crystal satt i nærheten av Andrew, gråtende og redd, mens han jobbet for å bringe hennes firbeinte følgesvenn tilbake til livet. Snart omringet andre brannmenn og tilskuere dem, og i stillhet hadde alle et håp om et positivt utfall.

Etter tilsynelatende endeløse minutter våknet Nalu!

Foto: Skjermdump Youtube

Nalu ble tatt med til veterinær og plassert inne i et oksygentelt i 24 timer. Da hun ble utskrevet var hun tilbake til sitt normale jeg.

– Hvis det kan gjøre noe, kan det forhåpentligvis motivere folk til å være gode mot andre, sier brannmannen til Today og fortsetter:

– Hjelp hverandre og hjelp noen andre fordi det er noen som har en verre dag enn deg.

Foto: Skjermdump Youtube

Nalu ble fullstendig frisk, alt takket være denne utrolig snille og modige brannmannen! Andrew setter tydelig pris på å redde liv. Om de er mennesker eller dyr, spiller det ingen rolle for menneskene som elsker dem!

Del denne historien for å takke Andrew for at han gjorde alt han kunne for å redde livet til denne familiens elskede kjæledyr.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com