mandag, november 23, 2020

Brannskadde Alyssa orker ikke flere operasjoner: «Jeg bærer arrene mine som diamanter»

Mest lest nå

Carolyn ble gravid etter IVF. Men så ringte legen med sjokkbeskjeden

Carolyn Savage og mannen Sean hadde prøvd å få barn i mange år. De ble overlykkelige da de endelig lykkes ved hjelp av prøverørsmetoden....

Alyssa McDonald (25) fra Ohio var bare to år gammel da hun fikk varmt, smeltet smør over hele ansiktet sin. Etter 100 operasjoner, sa hun stopp.

«Bestemoren min lagde ett eller annet, og holdt på å smelte smør i ovnen», sier Alyssa.

«Som det nysgjerrige barnet jeg var, klatret jeg jeg opp for å se, og ved et uhell veltet jeg gryten med smeltet smør», sier hun videre.


Ifølge Daily Mail, traff smøret Alyssas ansikt, som ble kraftig forbrent.

«Onkelen min fant meg, og han prøvde desperate å tørke smøret vekk over vasken, men huden min var så forbrent, at den bare smeltet av fjeset mitt», sier Alyssa.

Fikk beskjed om å planlegge begravelsen

Den lille jenta ble kjørt til sykehuset, der hun havnet i koma. Foreldrene fikk beskjed om at de burde ringe en prest og begynne å planlegge begravelsen, for Alyssa kom ikke til å overleve.

Men Alyssa overlevde. Hun måtte tilbringe et helt år på sykehuset. Over 85 prosent av huden i ansiktet hennes var ødelagt.

Innen Alyssa fylte 16 år, hadde hun gjennomgått 100 operasjoner. Hun har blant annet transplantert hud, fått øyeprotese og rekonstruert lepper og øyenbryn. Men så sa hun stopp.

Ble mobbet på skolen

«Det har tatt meg lang tid å komme dit jeg er i dag, men jeg har innsett at arrene mine gjør meg til den jeg er. Folk får enten akseptere meg, eller ikke. Det er ikke mitt problem», sier hun.

Alyssa forteller at hun ble mobbet på skolen, og kalt et monster. I dag jobber hun som førskolelærer, og hun opplever at en del barn er redd henne med en gang. Men Alyssa står støtt og har lært å elske seg selv akkurat slik hun er.

«Det er ingen ting jeg kan gjøre med det, verken det som skjedde med meg eller hvordan jeg ser ut. Arrene mine er min viktigste pynt, og det er en del av min personlighet. Hvis jeg tar på meg en nydelig kjole, er arrene mine diamanter», sier hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter