Hjem Viralt Brannvesenet måtte trå til da Sara forsøkte å ommøblere

Brannvesenet måtte trå til da Sara forsøkte å ommøblere

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sara Aziz (30) fra Essex i Storbritannia mente hun ikke trengte noen mann for å flytte sofaen sin ned trappene. Til slutt kom en gjeng menn til åstedet da Sara ble tvunget til å ringe nødtjenesten etter å ha satt seg fast under sofaen.

30-åringen fra Essex satte «girl power» på prøve da hun forsøkte å flytte en sofa på egenhånd fra salongen sin ned trappen.

Iført et par Crocs gikk hun løs på en oppgaven selv Hercules ville slitt med. Sara viste stor styrke gjennom operasjonen, men glemte ifølge Daily Mail å ta plassen med i beregningene. Dermed ble sofaen klemt mellom rekkverket og veggen, og Sara ble sto under den for å prøve å vri den løs. Da hun skled og falt bakover fulgte sofaen etter.

En hissig Sara forsøkte å få søsteren til å komme henne til unnsetning – noe WhatsApp-meldingene kan bekrefte.

«Er det noen som er i nærheten? Klarte å få sofaen over meg på vei ned trappene», skriver hun i meldingen som ble sendt ut til venner og familie.

Hun innrømmer at hun fikk litt sjokk da hun løftet tre-seteren og skjønte hvor tung den var. Men hun ga likevel ikke opp.

– Jeg tenkte «Vet du hva? Jeg kan gjøre dette, jeg er voksen, jeg trenger ingen mann, girl power», forteller hun.

De neste 20 minuttene hadde hun et realt basketak med sofaen sin. Hun klarte å få den ut en dør, og var omtrent halvveis ned trappen da sofaen ble kilt fast mellom veggene.

– Det ene øyeblikket var jeg på og det neste øyeblikket var jeg nede for telling. Jeg falt på ryggen, noe som gjorde vondt, og siden sofaen var så langt nede klarte jeg ikke å reise meg igjen, innrømmer Sara.

Måtte ringe brannvesenet

Hun hadde telefonen i Bhen sin og sendte noen febrilske meldinger til venner og familie. Men forgjeves.

Etter å ha ventet mer enn en time på at noen skulle komme henne til unnsetning, ringte Sara til slutt brannvesenet.

Kvinne får hjelp med sofa
Illustrasjon laget med AI av Sosialnytt

– Jeg ringte faren min og søsteren min. Faren min sa «ja, jeg er på vei». Det gikk en time og jeg tenkte «hvor i helvete er han?». Så jeg lurte på hva jeg skulle gjøre og måtte ta det pinligste grepet i verden og ringe brannvesenet. Jeg satt fast i 90 minutter, sier hun.

Sara sier ellers at brannmennene som hjalp henne var veldig kjekke, men at hun ikke var spesielt fornøyd med hvordan hun så ut da de i løpet av minutter klarte å frigjøre henne fra den kjedelige knipen.

Med unntak av noen blåmerker på brystet og stoltheten slapp Sara uskadd fra hendelsen…

  1. brannmenn og liten gutt
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com