Hjem Viralt Brennevinsbutikk tvang sprittyver til å drikke alt de de hadde stjålet

Brennevinsbutikk tvang sprittyver til å drikke alt de de hadde stjålet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I Sør-Afrika har eieren av en brennevinsbutikk funnet en kreativ måte å håndtere gjentatte tyverier på. Etter flere angrep fra den samme gjengen med tyver, og med liten tro på politiets hjelp, valgte butikkeieren en uvanlig metode for å gi tyvene en lærepenge.

Sammen med sin bror overrasket han tyvene midt i et tyveriforsøk. De to brødrene fikk kontroll over situasjonen og tvang tyvene til å sette seg på en sofa i butikken. Deretter ble de tvunget til å drikke alt brennevinet de hadde stjålet – og vi snakker her om svært sterk sprit.

Mens eieren og en venn bevoktet døren med en stor pinne, filmet broren hele hendelsen. Tyvene som var under streng overvåkning, måtte fortsette å drikke den sterke alkoholen til de ble tydelig beruset og ubehagelig påvirket. Hver gang en flaske ble tom, ble den erstattet med en ny, til alt stjålet brennevin var konsumert.

Videoen av hendelsen ble raskt spredt på sosiale medier, hvor den har fått millioner av visninger. Mange synes straffen var på sin plass.

Det man må kunne si å være en noe kreativ straff har ikke bare lært tyvene en hard lekse, men har også sikret at smaken av det stjålne brennevinet vil bli husket på en alt annet enn behagelig måte. Butikkeieren håper at denne metoden vil virke avskrekkende og hindre fremtidige tyverier.

Les også om disse uvanlige metodene for straff:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com