in

Brevet jeg skrev til mobberen min

trist jente

Jeg vil sende et brev i dag, ikke noe vanlig brev men et brev til en mobber. Håper han leser det.

Hei du som mobber har du det bra i dag? Har du sovet godt på din pute og drømt gode drømmer? Har du spist din frokost uten å få mageknip? Har du sett deg i speilet og syntes at du virkelig er en kjekk fyr og at du gleder deg til å komme på skolen? Håper det.

Illustrasjonsfoto fra Canva

Jeg har nemlig ikke sovet godt i natt. Puten min har blitt vetet med mine tårer, drømmene har vert grusomme, Frokosten er spist med fryktelig mageknip og i speilet ser jeg kun ett blekt ansikt. Og jeg gruer meg for skolen i dag slik som alle andre dager denne uka.

Hvordan føler du deg da du slår og sparker de som ligger nede? Er du stolt av deg selv? Klarer du virkelig å smile og le og late som ingen ting? Hva føler du egentlig når jeg trygler deg om å slutte å sparke og slå. Har du egentlig følelser for andre en deg selv. Kanskje du ikke har det så bra og må la det gå utover de som alt ligger nede. Kunne du ikke isteden slått på noe annet istedenfor meg. Men du liker kanskje å se jeg gråter. Du blir vel lykkelig da. Eller hva?

Illustrasjonsfoto fra Canva

Jeg har ikke lyst til å gå på skolen i dag. Du vil ikke se meg mer.
Når du får dette brevet er jeg kanskje ikke mer. Men da har du jo vunnet. For det var vel det du ønsket? Vinne over meg vise alle andre at du var den sterkeste.

Illustrasjonsfoto fra Canva

Brevet er nå sendt til deg. Jeg kjenner jo din adresse har kjent den i mange år. Du er jo naboen min. Håper du får ett godt liv mobber. Ikke slikt som mitt. Det har du jo klart å ødelegge. Håper du sover godt i natt når du har lest brevet mitt og når du hører på nyhetene at jeg er savnet. Ja du blir vel lei deg da for da har du jo ingen å plage og slå mer. Lykke til i livet.

Hilsen Mobbeoffer.

Dette innlegget er skrevet av Heidi Havre og sendt inn til publisering på Sosialnytt. Har du en historie du vil formidle på siden vår? Send oss en e-post på [email protected]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Espen Rostrup Nakstad

Espen Nakstad fikk jobben – Fortsetter som helsedirektør

tannlege

Vil gjøre tannlegen gratis for alle – En av fem har ikke råd