søndag, januar 24, 2021

Britisk prinsesse har fått korona

Mest lest nå

Prinsesse Michael av Kent fikk påvist koronavirus for tre uker siden. 

Det er Dagbladet som skriver at Prinsesse Michael (75) av Kent har vært koronasmittet. Forholdet skal ha blitt bekreftet til nyhetsbyrået Reuters av hennes talsperson Simon Astaire, melder avisen. 

Prinsesse Michael av Kent er gift med dronning Elizabeths (94) fetter, prins Michael (78) av Kent.


Portrait of Princess Michael of Kent. Foto: Allan warren Creative Commons

Talspersonen uttaler at prinsessen er på bedringens vei etter å ha hatt alvorlig feber og tretthet. Hun skal ha fått påvist viruset for tre uker siden. 

– Siden da har hun og ektemannen prins Michael isolert seg på Kensington Palace. Prins Michael testet ikke positivt, sier Astaire videre til Reuters ifølge Dagbladet.

Prins Michael av Kent er barnebarnet til kong George V, som regjerte frem til 1936. Han ble en kort tid erstattet av sønnen Edward VIII, som sa fra seg tronen til fordel for et ekteskap med amerikanske Wallis Simpson. 

Nylig meldte britiske medier at også prins William testet positivt på Covid-19. Men dette var i april, omtrent samtidig som prins Charles hadde korona. 

Prins William er nummer to til å arve den britiske tronen, og ifølge britiske medier skal den positive koronatesten ha blitt holdt hemmelig for å unngå å skape bekymringer. 

Det var derimot kjent at Charles hadde korona. Han uttalte seg også i forbindelse med sykdommen, og skal ha hatt milde symptomer. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter