Hjem Kjendisnytt Britney Spears triste beskjed: Babyen døde

Britney Spears triste beskjed: Babyen døde

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er superstjernen selv som melder om den tragiske spontanaborten på sin egen Instagram-konto.

Sangstjernen Britney Spears og kjæresten, Sam Asghari, kom med en trist nyhet på Instagram: Paret fikk for ikke lang tid siden vite at de ventet et etterlengtet barn, og hadde gledet seg til å bli foreldre. Slik gikk det ikke denne gangen.

«Det er med vår dypeste sorg vi må kunngjøre at vi har mistet mirakelbabyen vår tidlig i svangerskapet,» skriver Britney Spears på instagram.

– Dette er knusende for enhver forelder. Kanskje vi burde ha ventet med å kunngjøre til vi var lenger på vei, men vi var veldig spente på å dele de gode nyhetene. Vår kjærlighet til hverandre er vår styrke. Vi vil fortsette å prøve å utvide vår vakre familie. Vi er takknemlige for all din støtte. Vi ber om privatliv i dette vanskelige øyeblikket, fortsetter hun.

Innlegget er delt på parets instagramkontoer.

Det var i april Britney delte gladnyheten om babyen. Paret har ifølge CNN hele tiden vært åpne om at de ønsket å stifte familie, men ettersom Britney har vært under vergemål de siste 13 årene, frem til hun nylig vant frem i søksmålet der hun ba om at hennes egen far ble fjernet som vergem så har vergen hennes forbudt henne å droppe prevensjonsmidler.

Sangeren har fra før to tenåringssønner med sin eksmann Kevin Federline.

Britney Spears’ far ble ifølge BBC oppnevnt som verge i 2008 da superstjernen fikk et sammenbrudd i all offentlighet.

Det var først i november i fjor at Britney nådde frem med klagesaken sin og fikk tilbake sin egen myndighet.

Superstjernen begynte å oppføre seg utilregnelig i 2007, etter skilsmissen fra Kevin Federline endte med at hun mistet omsorgen for deres to barn.

En rekke offentlige hendelser skapte bekymring omkring Britneys mentale helse. Hun skapte blant annet overskrifter ved å barbere av seg alt håret og slo bilen til en fotograf med en paraply.

I 2008 ble hun to ganger innlagt på sykehus som ledd i en midlertidig psykiatrisk vurdering. Hun hadde blant annet angivelig nektet å gi fra seg sønnene sine etter et besøk. Konflikten involverte politiet.

Britneys vergemål ble delt i to deler – ett for de økonomiske anliggende, og den andre for henne som person.

Faren, Jamie Spears, hadde ansvaret for begge deler, men trakk seg som datterens personlige verge i 2019 med henvisning til helsemessige årsaker. Han ble da erstattet av en rettsoppnevnt omsorgsperson.

Etter en lang kamp i retten ble Jamie Spears suspendert som verge for Britneys økonomi, og erstattet av en regnskapsfører som Britney selv og hennes advokat valgte.

Rettsdokumentene viser at vergemålet var av en så omfattende karakter at faren til og med bestemte hvilken farge datteren skulle ha på kjøkkenskapene sine.

– Jeg ønsker å kunne gifte meg og få en baby. Jeg ble fortalt akkurat nå av vergen at jeg ikke kan gifte meg og få en baby, var et av superstjernes sterke vitnemål under rettsaken. Hun hevdet vergen nektet henne å droppe prevensjon.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com