in

Brudd for Alexandra Joner

skjermbilder: Instagram

Det er Alexandra Joner som melder om bruddet på sin egen Instagram-konto.

Her skriver hun «Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par.»

Nyheten er omtalt av en rekke medier, og ifølge TV 2 har Alexandra Joner og investoren Runar Vatne vært et par siden de traff hverandre på en fest hos investor Petter Stordalen i 2012.


Joner opplyser at det ble slutt mellom dem for over en måned siden.

» Dette er en svært privat sak for oss og vi ønsker ikke å uttale oss noe videre om dette», avslutter hun den korte oppdateringen med.

Runar Vatne gjorde også en kort opptreden i tv-serien «Bloggerne» der Alexandra Joner er en av hovedpersonene. De to har i en årrekke vært kjent for overdådige Halloween-feiringer, der kostymene holder et skyhøyt nivå.

Paret har vært samboere i en årrekke, og har bodd i en villa i den fasjonable bydelen Frogner i Oslo.

Se og Hør skriver at Vatne kjøpte en ny villa i samme bydel i 2021, som paret hadde store planer for. Prislappen skal ha vært hele 92,5 millioner kroner.

Ifølge ukebladet ønsket paret å bygge både svømmebasseng, tennisbane, gjestehus og loggia. Men i januar i år skal det ha blitt full stans i byggeplanene.  Plan- og bygningsetaten i Oslo sa ifølge TV 2 at byggesaken måtte settes på pause i påvente av utarbeidelse av ny reguleringsplan for området. Det kan ta inntil fire år før en ny plan er på plass.

Alexandra Joner er for tiden aktuell  i «Frokostshowet» på P5, der hun vikarierer for Vida Lill Berge.

Niklas Baarli og Stian Røste som er makkerne hennes i radioprogrammet kjenner hun allerede godt fra før. I 2021 vikarierte hun for Niklas Baarli som programleder for «God Kveld Norge» på TV 2, og hun har jobbet sammen med Stian Røste i NRJ.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

røykeforbud

Regjeringen strammer inn på tobakken

«Kompani Lauritzen» flytter fra Åndalsnes