Hjem Kjendisnytt Brudd for Burøe – men beholder et flott vennskap

Brudd for Burøe – men beholder et flott vennskap

I april ble det kjent at komikeren Ørjan Burøe, som tidligere var gift med influenseren Marna Haugen, hadde funnet kjærligheten på ny. Nå bekrefter han imidlertid at han er singel.

Det var i 2021 det ble kjent at influenser Marna Haugen og komiker-ektefellen Ørjan Burøe gikk fra hverandre etter 18 år som kjærester.

– Det har vært en lang prosess, selvfølgelig. Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig i at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, sa Marna til Dagbladet da det ble kjent at kjendisparet skilte lag.

De avviste at det lå noe dramatikk bak, og sa at de gjennom lang tid hadde vokst fra hverandre, og understreket at de skilte lag som venner.

Burøe og Haugen har to barn sammen.

I april postet Burøe bilder på Instagram, der han var på fjelltur med en dame.

Dagbladet meldte at den 42 år gamle kvinnen som var avbildet heter Hege Jeanette Eriksen og er fra Oslo. Ifølge avisa var hun komikerens nye kjæreste, og jobber som eiendomssjef.

Verken Ørjan Burøe eller Hege Jeanette Eriksen ønsket å gi avisa noen kommentar, men det «florerte» ifølge Dagbladet av kjærlige kommentarer mellom dem i sosiale medier.

– Jeg må innrømme at vi gikk hardere ut enn Northug gjorde på 5-mila, og vi avsluttet fortere enn Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen. Kjærlighet er mer enn forelskelse, sier Ørjan Burøe i en kommentar til Se og Hør, der han bekrefter at han er singel.

Komikeren understreker at han og Hege Jeanette Eriksen, som hadde visst om hverandre i lengre tid før de begynte å date, beholder et flott vennskap.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com