Hjem Kjendisnytt Brudd for Leah Isadora

Brudd for Leah Isadora

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det var i fjor høst Leah Isadora Behn bekreftet at hun hadde fått en kjæreste. Spørsmålene kom etter at en gutt begynte å dukke opp på flere av bildene hun la ut i sosiale medier. Noe senere bekreftet også skuespilleren Max Campbell forholdet. Nå melder Se & Hør at forholdet skal være over.

– Det stemmer at vi er kjærester. Vi har vært sammen siden oktober i fjor og vi har det veldig fint, sa Campbell i en uttalelse til VG.

Han la også til at ingen av dem, utover å bekrefte forholdet, har veldig behov for å snakke om dette offentlig enda. Paret ville derfor ikke kommentere noe mer overfor mediene.

Nå melder Se & Hør at forholdet skal være over, i underkant av et år etter at de ble sammen. Ukebladet har ikke lyktes med å få noen kommentarer fra verken Max Campbell eller Leah Isadorah Behn.

Leah Behn
Foto: Leah Behn / Instagram

De kan imidlertid melde at Leahs venninner har tatt henne med en tur til syden etter bruddet.

Max Campbell jobber som skuespiller, og i serien «Beist» spiller han den 16 år gamle Elias som jobber for å få proffkontrakt med Rosenborg. Han har tidligere også spilt i NRKs ungdomsserie «Klassen».

Det var en lang og spennende periode før Max Campbell (18) landet hovedrollen som Elias. Selv har han spilt for Skeid i 8 år, men det skumleste med innspillingen var å levere som et stort fotballtalent på profesjonelt nivå.

– Jeg hadde treninger med innspillingsleder, kameratester på banen, og jeg begynte igjen med organisert fotball på Skeid sitt U19-lag. Regissør ba meg etterligne Zinédine Zidane, med måten han gikk på og bevegde seg på banen, brukte blikket og slo føttene i bakken. Jeg tror at summen av dette gjør at resultatet er noe man kan tro på.

Leah Behn på Vixen. Foto: Instagram

Max mener serien forteller en viktig historie som kan være med og belyse hvordan barnefotballen og barneidretten generelt kan være ekstremt krevende.

– Elias vet hva som er viktig for han og har hodet på rett plass. Han er lidenskapelig ovenfor fotballen, men skjønner etter hvert at han er nødt til å ofre deler av livet sitt dersom han skal følge fotballdrømmen. Det store valget står mellom familie, venner eller karriere.

LES OGSÅ: Emma Tallulah Behn er konfirmert – De nye bildene vekker oppsikt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com