fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Brudd mellom Birgit Skarstein og forloveden

Brudd mellom Birgit Skarstein og forloveden

-

Paralympics-utøver Birgit Skarstein (30) og kjæresten Martin Sletten har vært kjærester i fire år, og forlovet i to. Birgit hadde til og med brudekjolen klar. Men nå kommer den triste nyheten om at forholdet har tatt slutt.

«Kjære venner. Det kjennes litt rart å skrive dette, men for å unngå misforståelser er det greit å fortelle det selv», skriver Birgit på Instagram.

«Martin og jeg er et godt team, men vi har bestemt oss for å ikke lenger være kjærester. Vi har hatt fire fantastiske år, mye gøy og jobbet godt sammen. Vi er veldig glade i hverandre, og takknemlige for alt vi har fått gjort og oppleve i lag. Dette eventyret ville vi ikke vært foruten», skriver hun videre.

Mer kolleger enn kjærester

«Et liv med mye reising og høyt aktivitetsnivå er imidlertid krevende å snekre sammen privat. Gradvis har vi blitt mindre kjærester og mer kolleger, uten at det ligger noe dramatikk bak det. Nå er vi på fjellet og går lange og fine skiturer. Det går fint med oss begge, og vi er så heldige å være omgitt av gode venner», skriver Birgit videre, før hun avslutter:

«Takk for all kjærlighet, ta vare.»

Les også: Paralympics-utøver Birgit Skarstein kommer med skarp kritikk mot sommerkroppen

Fikk sydd brudekjolen

For en drøy måned siden, var Birgit med i NRK-programmet Symesterskapet, der finaledeltakerne skulle sy Birgits brudekjole.

Birgit møtte opp med tre kjoler: Mormorens selvsydde brudekjole fra 1952, bestemorens selskapskjole fra 60-tallet og morens brudekjole fra 80-tallet. Finalistene skulle så sy om hver sin kjole, og den som hadde sydd kjolen Birgit valgte, vant konkurransen.

Til slutt var det 24 år gamle Rebekka Slettebø fra Jæren som vant. Hun hadde sydd om morens gamle kjole.

«Oppdraget var jo å dempe mutterns åttitalls-bløtkake», sa programleder Jenny Skavlan. Birgit selv var kjempefornøyd, og delte både bilder og video fra programmet på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Kjære venner ❤ Det kjennes litt rart å skrive dette, men for å unngå misforståelser er det greit å fortelle det selv. Martin og jeg er et godt team, men vi har bestemt oss for å ikke lenger være kjærester. Vi har hatt fire fantastiske år, mye gøy og jobbet godt sammen. Vi er veldig glade i hverandre, og takknemlige for alt vi har fått gjort og oppleve i lag 🙏 Dette eventyret ville vi ikke vært foruten 🌟 Et liv med mye reising og høyt aktivitetsnivå er imidlertid krevende å snekre sammen privat. Gradvis har vi blitt mindre kjærester og mer kolleger, uten at det ligger noe dramatikk bak det. Nå er vi på fjellet og går lange og fine skiturer. Det går fint med oss begge, og vi er så heldige å være omgitt av gode venner. Takk for all kjærlighet, ta vare ❤️ PS. Vi kommer ikke til å kommentere noe offentlig utover denne posten, og ber om forståelse for det 🙂

Et innlegg delt av Birgit Skarstein (@birgitskarstein)

Les også: Birgit Skarstein tar et oppgjør med diskriminering: «Beklager, her er det ikke plass til folk i rullestol.»

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Norge kåret til verdens beste land å bo i – for 15. året på rad

FN har nok en gang kåret Norge til verdens beste land å bo i. På andreplass ligger Sveits, etterfulgt av Irland, Tyskland og Hongkong....

Babyen får høreapparat og hører for første gang – se den rørende videoen

Lille baby Georgina er født døv. Men da hun ble seks uker gammel, fikk hun prøve høreapparat for første gang. Nå går den søte...

Slik minnes verden Marie Fredriksson

Verdensstjernen Marie Fredriksson døde mandag denne uken. Hun ble 61 år gammel. Hele verden sørger over Roxette-sangeren, og flere har skrevet rørende minneord om...