Hjem Familie Bruden ble reddet av Heathers tragiske død: Ber organdonorens far om å følge henne ned midtgangen

Bruden ble reddet av Heathers tragiske død: Ber organdonorens far om å følge henne ned midtgangen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Daniel Donnelly Jr. fikk aldri se datteren sin, Heather, gå til alters for å si ja til sitt livs kjærlighet. Heather døde i en bilulykke i Texas i 2017, kun tre dager før hun skulle gifte seg.

Et drøyt år før ulykken, ble Diana Donnarumma diagnostisert med gastroparese. Det er en tilstand som påvirker den normale, spontane bevegelsen av magemusklene. Kroppen hennes klarte ikke presse maten nedover i fordøyelseskanalen.

Tilstanden tvang Diana til å leve på intravenøs næring – til hun fikk en livreddende transplantasjon av Heathers tarmsystem.

Diana Donnarumma var en av åtte personer som mottok organer fra Heather etter at hun døde.

Hun hadde derfor et viktig spørsmål til Heathers far:

– Jeg prøver å videreføre ånden hennes så godt jeg kan hver dag. Så dette var både for min egen del, og for Heathers far, sier Diana ifølge UpWorthy til Buffalo News.

Diana spurte Heathers far om å følge henne halvveis ned midtgangen på bryllupsdagen hennes.

Donnelly førte henne halvveis, deretter overlot han Diana til hennes egen far, Glen, som fulgte henne resten av veien frem til alteret.

– Det var ærlig talt alt jeg kunne ha håpet på og mer. Det var fylt med følelser og latter og tårer og overveldende glede, sier hun ifølge nettstedet til den britiske avisen Daily Mail.

The Krehers

Posted by Diana Donnarumma on Friday, September 24, 2021

Hun legger ikke skjul på at det var emosjonelle øyeblikk hun delte med faren til organdonoren sin.

– Før jeg gikk ned midtgangen med Daniel, kjente jeg sommerfugler i magen. Men da han så meg i brudekjolen min, begynte han å gråte. Og da jeg så han gråte, begynte jeg også, sier Diana.

For Heathers far er savnet etter datteren fortsatt stort. Men han satte stor pris på forespørselen fra Diana.

– Han sa at han var beæret over å følge meg ned midtgangen, og er glad for å ha en datter til nå, sier Diana.

Hun var var spent og engstelig og samtidig trist når hun tenkte på Heathers skjebne. Samtidig var hun lykkelig over at hun straks skulle si ja til sitt livs kjærlighet.

– Jeg håper folk innser hvor viktig organdonasjon er. Uten Heathers beslutning ville ikke jeg vært her i dag. Døden er en tragedie, men transplantasjon er et lys av skjønnhet midt i den tragedien, sier Diana.

For henne ble Heathers beslutning om å være organdonor muligheten til det livet Diana aldri trodde hun skulle få.

– Disse avgjørelsene er viktige. Jeg ber folk om å tenke seriøst over dette. Ikke få familien din til å bestemme i øyeblikket når de sørger, sier Diana.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com