Hjem Historier fra livet Bruden var i tårer:  Ved alteret tilsto brudgommen at han elsket noen andre

Bruden var i tårer:  Ved alteret tilsto brudgommen at han elsket noen andre

Tårene strømmet nedover kinnene til både brud og gjester da brudgommen sto ved alteret og fortalte bruden at han elsket noen andre. 

Da brudgommen Jefferson fortalte sin ferske kone Jessica at han elsket datteren hennes Giovanna, var det ikke et tørt øye i kirken.

Det å være bonusforelder er noe mange opplever som utfordrende og har skapt mer enn en konflikt. Man forelsker seg i en partner, men partneren har allerede en liten familie som man også må åpne livet og hjertet sitt for. Det kan tidvis være krevende. Det er ikke alltid smårollingene setter pris på at mor eller far har truffet en ny person som kommer inn i livene deres. Og det kan være utfordrende å finne sin rolle i forhold til å sette grenser og oppdra et bonusbarn. 

Men Jefferson og Jessica ser ut til å ha klart å finne gode løsninger. Da paret utvekslet løfter, visste Jefferson at han ikke kunne lyve for sin nye kone lenger. Han måtte fortelle henne at det var noen han elsket like høyt – om ikke mer enn – henne. Nettstedet Little Things, som også har omtalt den dramatiske vielsen, skriver at Jessica begynte å gråte ukontrollert. Gjestene satt sjokkert og lurte på hva som foregikk da Jefferson henvendte seg til Giovanna, som er Jessicas datter. I en rørende tale fortalte han den åtte år gamle jenta at han ikke bare ville dele livet sitt med Jessica, men også med den nye datteren sin, Giovanna.

Han sverget å elske, beskytte og ta vare på Giovanna akkurat som han hadde sverget til Jessica. Deretter vendte Jefferson og Giovanna seg mot Jessica, mens han leste opp alle tingene han lovet å gjøre som Giovannas nye far. 

– Hvis jeg kunne be Gud om hva som helst, så ville det være å ha deg som datteren min. Jeg ville være den stolteste faren i verden som hadde en så vakker, intelligent og klok datter som deg. Jeg gir deg også min kjærlighet, og vil alltid ta vare på deg, beskytte deg, og ikke la noe vondt skje med deg, sa han til Giovanna.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com