torsdag, juli 2, 2020

Bruden viser et kort til brudgommens hjerneskadde søster – Sekunder senere bryter mor ut i tårer

Mest lest nå

I 2011 ble en ung kvinne ved navn Jessica utsatt for en stor bilulykke. Et dekk punkterte på bilen hennes, og bilen rullet rundt tre ganger.

Jessica ble kastet gjennom vinduet, noe som medførte alvorlige hjerneskader.  I begynnelsen etter skaden var Jessica ved «minimal bevissthet», men i løpet av de siste årene har hun gjort store fremskritt. I dag er Jessica 28 år gammel og kan smile, le og følge folk med øynene.


Helt siden Jessicas ulykke har familien hennes vært gjennom mye. Hun trenger oppfølgning døgnet rundt, og det har uten tvil vært krevende for familien. Men Jessica og hennes familie feirer nå en gledelig tid, da Jessicas bror, Derrick, forbereder seg på å gifte seg med sin kjæreste, Nichole Sullivan.

Alle som har planlagt et bryllup vet at forberedelsene kan være stressende. Men den kommende bruden har ikke latt seg distrahere fra det viktigste: familien.

I videoen nedenfor spør hun sin fremtidige svigersøster om å være brudepike i bryllupet hennes. Øyeblikket er virkelig vakkert.

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter