torsdag, mars 4, 2021

Brudens åtte søsken overrasker med dans i bryllupet – Se den sjarmerende opptredenen

Mest lest nå

Et bryllup er ofte fullt av taler og andre rørende innslag til ære for brud og brudgom. Bruden i dette bryllupet har hele åtte søsken. Og de åtte søsknene ønsket å overraske med en helt spesiell opptreden i bryllupet til søsteren sin.

Innslaget starter med at alle bryllupsgjestene danner en stor ring for neste innslag etter middagen og venter spent på hva som skal skje. Først ut er brudens fire brødre. De stiller seg opp på scenegulvet og Backstreet boy`s klassiker «I Want It That Way» spilles ut av høyttalerne. Til stormende jubel legger de all sjenanse til side og danser i vei med innlærte, stilige moves.

åtte søsken
YouTube / Ádám Réthy

Deretter er det de fire søstrene sin tur. De danser med masse innlevelse til sangen «Tell Him» fra musikalen Show Glee.


åtte søsken
YouTube / Ádám Réthy

Når de er ferdige med dansen sin, overrasker guttene med igjen å innta scenen, før jentene kommer tilbake enda en gang og lager ellevill stemning med Meghan Trainor’s “Better When I’m Dancing.”  

Den beste dansen blir spart til slutt og da danser alle søsknene sammen til sangen «Rhada». Publikum blir ikke skuffet. Jubelen står i taket til slutt og bruden ser veldig rørt ut over hva hennes søsken har funnet på. Det er nok mange av gjestene i dette bryllupet som måtte tørke en liten tåre. Før et gøyalt innslag 🙂

åtte søsken
YouTube / Ádám Réthy

Det hele avsluttes med en stor søskenklem. Et slikt minne er nok mer verdt enn all slags materielle gaver.

Se den artige opptredenen i videoen under.

LES OGSÅ: Her danser faren en siste dans med datteren – historien har rørt en hel verden

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter