onsdag, juli 15, 2020

Brudgommen døde 10 måneder før bryllupet. Bruden tok likevel bryllupsbildene på bryllupsdagen

Mest lest nå

Disse bilistene fikk en opplevelse for livet

En ekstra oppmerksom bilist fikk øye på den voksne grizzlybjørnen og hennes tre bjørnunger i skogen like ved den travle bilveien,...

Jessica og Kendall fra Indiana hadde alt klart før bryllupet. Kjolen hang i skapet, lokalet var leid, fotografen bestilt og de hadde bestemt at de skulle ha solsikker som tema. Så døde brudgommen.

Kendall Murphy jobbet med salg av forsikringer. Men på fritiden jobbet han som frivillig brannmann. En dag dro han ut sammen med en kollega for å hjelpe til ved en ulykke like ved hjemmet. Dessverre kom de to brannmennene aldri frem til ulykkesstedet. De ble påkjørt av en bil, og Kendall døde momentant.

Det var bare ti måneder til bryllupet, og i stedet for å avlyse fotograferingen, bestemte Jessica Padgett seg for å gjennomføre den likevel.


«Jeg hadde allerede kjøpt kjolen og andre ting, og jeg ville fortsatt delta på min bryllupsdag», sier Jessica til Global News.

Med solsikker i hendene

Bryllupsdagen kom, og Jessica tok på seg kjolen sin. I hendene holdt hun en bukett med solsikker. Så dro hun sammen med moren sin ut på gravstedet til hennes avdøde mann.

Der stod alle brudepikene og forloverne på rekke og rad, akkurat slik de hadde planlagt at de skulle stå i kirken.

Hennes svigerforeldre, hadde tatt med seg et par boots, som Kendall alltid gikk med. På bootsene var det festet en lapp der det stod: «Uansett hvilken vei du velger, så vil din engel alltid være der for deg», Kendall.

Hjalp henne gjennom sorgen

Jessica fortalte i ettertid at fotograferingen hadde hjulpet henne med å komme gjennom sorgen.

«Det endte opp med å bli en fin dag med alle overraskelsene og støtte og kjærlighet som min familie og mine venner delte med meg», sier hun.

Se flere av de flotte bildene her: 

 

130,160FansLik
1,482FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter