Hjem Historier fra livet Brudgommen stuper i sjøen under strandbryllupet for å redde en tenåring fra å drukne

Brudgommen stuper i sjøen under strandbryllupet for å redde en tenåring fra å drukne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Zac og Cindy skulle ta brudebilder på stranden. Fotoseansen gikk ikke helt etter planen, men Zac hylles som en helt på internett.

– Cindy og jeg tok bildene våre sammen ved strandkanten, og vi holdt var nesten ferdig da en kvinne varslet oss om en tenåring i vannet som slet, sier Zac Edwards ifølge Uplifting Today.

Zac Edwards er selv offiser i kystvakten. Fra stranden kunne han se 18-åringen Jamel Robinson slite ute i sjøen. Cindy var ikke sen om å be sin nye ektemann om å stupe uti og redde gutten.

–Du må jo gjøre som kona sier, ellers er du i trøbbel, sier Zac.

Han skjønte fort at Jamel, som var omtrent 50 meter unna det ferske ekteparet, var i en alvorlig situasjon.

– Jeg tok av meg skjorta, men min kone sa at jeg ikke hadde tid til å ta av meg buksene. Jeg løp ut i vannet og ba barna som lekte i vannet gå tilbake til stranden. Jeg tok boogiebrettet fra dem, noe jeg er utrolig glad jeg gjorde. Jeg kom frem til ham til slutt, men vi var omtrent en halv fotballbane unna kysten, forklarer Zac.

En amerikansk fotbalbane er 110 meter. Og halvparten av det, 50 meter, er veldig langt å svømme i sterk strøm.

Jamel fortsatte å si til Zac at han ikke fikk puste.

– Jeg prøvde å holde hodet hans over vannet, og støttet ham opp på boogiebrettet. Strømmen var veldig sterk, og stoppet oss fra å komme lenger. Jeg begynte å få litt panikk. Buksene gjorde det også vanskelig å sparke. Men da jeg så hjelpen komme visste jeg at det kom til å gå bra, sier Zac.

En vannscooter kom de to til unnsetning, og Zac klarte å kile brettet han hadde tatt fra barna fast i den.

– Jeg tok egentlig ikke inn alvoret i situasjonen før jeg la meg den kvelden. Da ble jeg skjelven på hendene og kjente adrenalinet pumpe.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com