in

Brukte 383 610 Legoklosser for å bygge Ferrari Monza SP1 i 1:1-størrelse

Foto: Legoland

Legoland har nylig avslørt Lego-versjonen av den legendariske Ferrari Monza SP1. Ferrari-racerføreren Nicklas Nielsen var til stedet da den gigantiske Legobilen ble avduket – og måtte medgi han var imponert over Lego-versjonen.

Totalt er det brukt 383 610 Lego -klosser for å bygge en tro kopi av Ferrarien.

Da Legoland løftet teppet av verdens første Lego-bygde Ferrari Monza SP1 og åpne dørene til den splitter nye attraksjonen – Lego Ferrari Build & Race, var det høy lyd og mange skuelystne.


Ferrari, som var på besøk under åpningen, var også begeistret for det nye tillegget i parkens attraksjoner.

– Ferrari Build & Race-attraksjonen er designet for å engasjere både Ferrari- og Lego-fans i alle aldre, noe som passer godt med Ferraris strategi for å nå ut til yngre fans, sa direktør for stedsbasert underholdning og esport for Ferrari, Annabel Rochfort.

Foto: Legoland

Bygg din egen Ferrari og kjør på en digital racerbane

Lego Ferrari Build & Race er en digital byggeopplevelse hvor gjester i Legoland kan bygge sin egen Lego-Ferrari. Denne kan testes på ulike ramper og testbaner før de plasseres i skanneren slik at bilen man har bygget blir digital og man kan kjøre race med den på den digitale racerbanen.

– Det er en fantastisk kombinasjon av en byggeopplevelse og en digital opplevelse som er kombinert med verdenskjente Ferrari, som vi har veldig høye forventninger til. Interessen har allerede vært stor, og vi er sikre på at den nye attraksjonen vil være noe mange av våre gjester vil gå forbi når de besøker Legoland de neste årene, sier Christian Woller som er direktør for Legoland.

Foto: Legoland

Han synes alltid det spennende å åpne nye attraksjoner i Legoland, og har gledet seg veldig til å kunne avduke verdens første Lego-bygde Ferrari Monza SP1.

– Det var mange gjester som sto klare for å få tatt bilde sammen med bilen, og det gjorde det selvfølgelig ikke mindre interessant at de også kunne møte Ferrari-racerfører Nicklas Nielsen, som hjalp oss med å avduke den i dag, sier Woller.

💥 Wuhuuu! Årets nyhed i LEGOLAND – Ferrari Build & Race er åben! 💥I dag åbnede vi vores nye lynhurtige attraktion…

Posted by LEGOLAND Billund on Thursday, May 18, 2023

LES OGSÅ: Autistisk tiåring bygget verdens største Lego Titanic-kopi: – Drømmer er det som holder oss gående

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Her tilbyr de sommerjobb til alle ungdommene som har søkt

Historien om vidunderhunden Bobbie fant sted for 100 år siden, men rører fortsatt hjerter i dag