Hjem Kjendisnytt Brukte millioner på plastisk kirurgi for å bli som en Barbie-dukke – Slik så hun ut tidligere

Brukte millioner på plastisk kirurgi for å bli som en Barbie-dukke – Slik så hun ut tidligere

Jessica Alves, tidligere kjent som Rodrigo Alves og kalt en ‘menneskelig Ken-dukke’, har gjennomgått utallige kosmetiske operasjoner for å endre utseendet sitt.

Fra en rekke neseoperasjoner til ‘cat-eye lift’, har Alves prøvd det meste. Nå har hun lovet å slutte med kirurgi for godt.

Jessica Alves vokste opp som Rodrigo Alves i Brasil.

Foto: Youtube

Helt fra barndommen følte hun seg usikker på sitt utseende. Fascinasjonen for Barbie-dukker begynte tidlig, da hennes bestefar kjøpte dem til henne. Alves, som ofte følte seg sjenert og usikker, bestemte seg som ung voksen for å bruke plastisk kirurgi til å rette på de kroppslige problemene hun opplevde.

Fra ‘Ken’ til ‘Barbie’

I 2018 hadde Alves brukt over en halv million dollar på kosmetiske operasjoner og hadde fått kallenavnet den ‘menneskelige Ken-dukken’.

Med blondt hår og markerte trekk, ble hun kjent for sine mange kosmetiske inngrep, inkludert ‘cat-eye lift’, flere neseoperasjoner og kroppsformende operasjoner.

Åpen om transkjønnhet

I 2020 avslørte Jessica Alves at hun var transkjønnet og planla kjønnsbekreftende operasjoner.

Foto: Instagram

– Jeg er kjent som Ken, men inni meg har jeg alltid følt meg som Barbie, sa Alves.

Hun beskrev hvordan hun tidligere hadde forsøkt å leve som en mann med falske magemuskler og muskler i armene, men innså at hun løy for seg selv.

Foto: Instagram

– Jeg er en kvinne og har alltid hatt en feminin hjerne. Nå samsvarer kroppen min med tankene mine.

Millioner kroner senere

Etter å ha kommet ut som transkjønnet, fortsatte Alves med flere kroppsendrende operasjoner for å få en kvinnelig kropp. Hun fjernet de falske magemusklene, fikk en kurvet figur, fyldige lepper og en enda mindre nese.

Innen 2023 hadde hun brukt totalt en million dollar på kosmetiske behandlinger.

Foto: Instagram

Nå ser det ut til at Jessica Alves endelig er fornøyd med utseende. Hun har nylig uttalt at hun er «100% ferdig med plastisk kirurgi».

– Jeg ser fantastisk ut og føler meg fantastisk. Jeg elsker å være kvinne, og jeg er stolt av det. Som barn så jeg for meg at jeg hadde langt hår og en kurvet kropp, og i dag er jeg den kvinnen jeg alltid har drømt om å være.

Jessica Alves er ikke alene om sin ekstreme bruk av plastisk kirurgi. Les mer nedenfor:

  1. barbie

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com