lørdag, januar 16, 2021

Bryan Adams med koronaflause. Slettet meldingen, men det var for sent

Mest lest nå

Som så mange andre, er også Bryan Adams lei av koronaviruset og restriksjonene det har lagt på oss mennesker denne våren. Bryan Adams skulle ha startet turneen sin i disse dager, men den har blitt avlyst. Det fikk stjernen til å se rødt.

Kanskje skulle han ha telt til ti før han trykket på send-knappen. Men det gjorden han ikke. I stedet la rockelegenden ut følgende tekst på Twitter:

– I kveld skulle jeg startet min konsertserie i Royal Albert Hall, men takket være noen faens flaggermus-spisende, dyreselgende våtmarked, virusskapende grådige jævler, så er verden nå på pause.


Fikk mye kritikk

Det tok ikke lang tid før Bryan Adams nok skjønte at innlegget var i overkant kvast, for ikke lenge etterpå, slettet han det. Men da var det for sent. Innlegget var allerede blitt lest og delt flere ganger, og ligger i dag på Twitter-toppen.

Flere har reagert på innlegget. En skriver:

– Så det du sier, hvis jeg forstår det rett, er at alt av dette virkelig er ubeleilig for Bryan Adams? Vel, jeg er sikker på at alle de syke og døende vanlige folka rundt om i verden vil sende deg sympati, for ditt tap. Kampen er ekte for Bryan Adams.

– Så… raskt spørsmål. Med alle urapporterte/underrapporterte dødsfall fra korona, skal vi inkludere Bryan Adams’ karriere, eller ei? skriver en annen.

Mente ikke å være rasistisk

Nå har Bryan Adams lagt ut en ny post på Instagram der han prøver å forklare hva han mente. Bryan Adams har nemlig vært veganer i mange år. Nå skriver han at innlegget hans var ment som en kritikk mot folk som spiser kjøtt, og ikke mot kineserne som folkeslag.

I samme innlegg, skriver han at han har kost seg hjemme i isolasjon med barna og familien, men at han savner resten av familien, bandet sitt, mannskapet og fansen.  

LES OGSÅ: Professor: Unge kan bli alvorlig syke uten forvarsel. Disse tegnene må du følge med på

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter