Hjem Viralt Bryllupsinvitasjonen går viralt – en detalj får folk til å se rødt

Bryllupsinvitasjonen går viralt – en detalj får folk til å se rødt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I den lukkede Facebook-gruppen «That’s it  I’m Wedding Shaming» deles historier om kommende ektefolk som går litt stokk over stein under bryllupsplanleggingen. 

Et av innleggene har ifølge Daily Mail skapt hissig debatt. Det dreier seg om en litt spesiell forespørsel i invitasjonen brudeparet har sendt ut. 

Folk flest er naturligvis innenforstått med at det å være bryllupsgjest innebærer at man også skal ha med en gave til brudeparet. Det er også helt vanlig å opplyse de inviterte hvor man finner ønskelistene til brudeparet, og i nær sagt enhver interiørbutikk får man vennlig hjelp av personalet til å finne en gave fra ønskelisten i aktuell prisklasse, som ikke allerede er kjøpt inn av en av de andre bryllupsgjestene. 

Ønskelisten til dette paret fra USA ble imidlertid utskjelt da en av gjestene delte invitasjonen med ønsket i Facebook-gruppen «That’s it  I’m Wedding Shaming». Grunnen? Brudeparet ønsker nemlig at gjestene skal bidra til å dekke regningen for at de alle kan ha et måltid sammen. De skriver at de i stedet for tradisjonelle bryllupsgaver ønsker seg et bidrag til middagen. 

«Dette gjør oss i stand til å dele et fantastisk måltid samme, og skape varige minner sammen med våre kjære», heter det i invitasjonen. Brudeparet ber om 40 dollar per voksen og 20 dollar per barn yngre enn 12 år. I norske kroner tilsvarer bidragene de ber om rett under 425 kroner for voksne og rett over 210 kroner per barn. 

Brudeparet presiserer videre «Din tilstedeværelse i bryllupet vårt er den mest meningsfylte gaven vi kan be om». 

I kommentarfeltet faller imidlertid ikke invitasjonen og ønselisten i god jord. 

«Nei, nei, nei, nei, nei og nei» lyder den ene kommentaren. En annen mener at om man ikke har råd til å holde et bryllup så bør man heller ikke ha et bryllup. 

«Det er så smakløst. Det handler ikke om beløpet, men om å kreve penger for at noen skal komme til bryllupet og hjelpe til med å betale for det», er det en som sier. 

Men det er også noen som forsvarer brudeparet: «Er det ille at jeg faktisk ikke har noe problem med dette? Det er et helt rimelig beløp, langt mindre enn hva folk flest ville brukt på en gave. Og de var tydelige på at de ikke ville ha gaver utover bidraget», påpeker en. 

Hva synes du? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet vårt på Facebook…

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com