søndag, juni 13, 2021

Bryllupsklokkene ringer for Farmen-paret: Ut med viktig kjærlighetsbeskjed

Mest lest nå

Tonje Garvik fridde til Lene Sleperud under Gullruten – og fikk ja. Begge var deltakere i TV 2-programmet Farmen i 2018.

Da Tonje Garvik vant Farmen 2018 skapte hun en rekke overskrifter, stor debatt og realt rabalder.

Mange Farmen-fans vil nok huske trioen som sto igjen i siste runde: Tonje, Karianne og Kjetil. Karianne forsvant fra konkurransen da hun ble for svak i melkespann-konkurransen mot Tonje, og måtte dermed se Tonje og Kjetil gjøre opp om førsteplassen. Tonje dro det lengste strået og ble dermed vinneren av Farmen 2018.


Faksimile: Instagram

Motstander Kjetil Nørstebø mente Tonje hadde jukset seg til topps, og krevde omkamp. Anklagene ble imidlertid avvist av TV2.

Kjæresten hennes Lene Sleperud var også deltager i Farmen i samme sesong, og under Gullruten 2019 fridde Tonje til kjæresten på direkten – og fikk ja.

Og kjærligheten blomstrer fortsatt. Tonje har i romjula har kommet med noen tanker rundt det å sette pris på kjærlighetene.

Les også: «Farmen»-Lene fikk hatbrev fra mødre: «våre barn blir syke av lesbepropagandaen»

I instagram-oppdateringen hennes kan vi lese:

«Tror du vi er flinke nok til å ta vare på partneren vår? Det er egentlig ganske sykt, at det finnes et menneske som ønsker å leve resten av livet med akkurat meg eller deg. Av alle som kunne bli valgt på kloden. En kjæreste, en forlovede eller en kone/mann er egentlig veldig lett å ta for gitt i hverdagen. Spesielt når en krangler, ting er vanskelig eller livet byr på utfordringer. Men det at en person virkelig ønsker å tilbringe alle sine dager med akkurat meg eller deg, er jo egentlig en vanvittig fin, takknemlig og smigrende tanke»

Av oppdateringene ser det ut som paret er på juleferie på Turufjellet i Flå.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter