søndag, oktober 24, 2021

Bryllupsplanlegger Pia Haraldsen har truffet blink i kjærligheten

Mest lest nå

Pia Haraldsen som tidligere var stedatteren til dronning Sonjas nevø har klaff på kjærlighetsfronten.

Da Pia Haraldsen dukket opp i en rosa kjole i prinsesse Ingrid Alexandras dåp i 2004 ble hun ble rikskjendis over natten.

Den gang var moren hennes Jasmin gift med dronning Sonjas nevø, Karl Otto Haraldsen.


En periode datet også Pia Haraldsen Luxembourgs tronarving kronprins Guillaume som idag gift med arvestorhertuginne Stéphanie av Luxembourg. De traff hverandre ifølge Dagbladet i Ari Behn og prinsesse Märtha Louises bryllup i 2002.

– Jeg møtte storhertugfamilien veldig tidlig i forholdet. De er hyggelige og jordnære, og jeg ble veldig godt mottatt, sa Haraldsen til Se og Hør i 2012.

Etter prins Harry og hertuginne Meghans skandaleintervju med Oprah Winfrey i vinter lettet hun imidlertid litt mer på sløret:

– Jeg synes det var et bra intervju, og jeg kjente meg igjen i noe av det de fortalte. Jeg synes det er tøft at de står fram og forteller sin historie, og om det de synes er riktig og galt, sier hun ifølge avisa til Se og Hør.

TV-kjendis

I etterkant har Pia Haraldsen deltatt i en rekke tv-konsepter.

Ved en anledning også sammen med mamma Jasmin, der begge to var på jakt etter kjærligheten i programmet «Pia og Jasmin: Noen liker moren, andre liker datteren».

Nå melder Se & Hør at Pia, som de siste årene skal ha jobbet som bryllupsplanlegger, har funnet kjærligheten.

Nyforelsket

– Det er veldig gøy. Jeg er absolutt nyforelsket. Det er hyggelig det, så jeg må bare nyte det, sier Haraldsen ifølge TV 2 til Se og Hør.

Hun forteller videre at de to har vært sammen en stund. Men hun røper ikke hvem den utkårede er.

– Lyst å gifte meg

Da hun i fjor røk ut av TV3-suksessen «Camp Kulinaris» var det med kommentaren at hun håpte hun fikk mange datingforespørsler.

– Jeg har veldig lyst til å gifte meg en dag, men det er litt verre å finne en mann man har lyst til å gifte seg med, sa hun til Nettavisen etter programmet.

Glad for at det åpner

Når Haraldsen snakket med Sa & Hør og kunne bekrefte at hun har fått kjæreste fortelte hun også at hun er svært glad for at Norge nå skal gjenåpnes, da det har vært en tøff tid etter at landet stengte ned.

– Jeg har kjent på en uro og angst. Jeg var mye hjemme da det var mørkt og kaldt, og hele situasjonen gjorde at ting ble forverret, forteller hun til ukebladet.

Ukebladet skriver videre at Haraldsen som er svært opptatt av mental helse, forteller at hun, som mange andre, syntes det var tøft da store deler av det sosiale livet forsvant på grunn av pandemien.

Ifølge Se & Hør har hun til bladet Her og Nå tidligere avslørt at hun i ti år har kjempet en tøff kamp for å samle energi til å være opplagt når hun viser seg offentlig.

Hun har tidligere åpnet seg om at hun lider av insomni, som betyr søvnløshet.

– Mitt problem er ikke selve sovingen, men innsovningen. Jeg kan føle meg kjempetrøtt, men så får jeg ikke sove. Når jeg legger meg i sengen – «pling!» – så er jeg våken.

Danseløve

I 2007 var Pia også med i Skal vi danse. Helt til tops kom hun imidlertid ikke.

I et VG-intervju sa hun at alt oppstyret rundt et USA-stunt og en YouTube-video kan ha vært med på å sende henne ut av «Skal vi danse».

Samme uken som hun røk ut uttalte hun nemlig at hun ville dra til USA og besøke nyhetsgiganter så fort hun var ute av dansen.

Etter et «Rikets røst»-stunt mot den rasende amerikanske bystyrerepresentanten James Oddo ble en hit på nettjenesten YouTube, hadde Pia stående invitasjoner fra blant annet Fox News og Inside.

– Kanskje TV-seerne tenkte at jeg nå vil reise fortest mulig og at det var derfor de ikke stemte på meg? 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter