Hjem Kjendisnytt Bryter samarbeidet med sjaman Durek Verrett

Bryter samarbeidet med sjaman Durek Verrett

I en overraskende vending har Durek Verrett og hans norske manager, Simon Valvik, bestemt seg for å avslutte sitt profesjonelle samarbeid.

At partene nå bryter samarbeidet ble først rapportert av Nettavisen.

Simon Valvik, som har fungert som Durek Verretts manager i Norge, bekreftet bruddet overfor pressen.

– Jeg representerer ikke lenger Durek Verrett. Mer enn det ønsker jeg ikke å kommentere, uttaler Valvik til Nettavisen.

Dette kommer etter en periode hvor Valvik har delt innblikk i den utfordrende og tidvis surrealistiske hverdagen som manager for Verrett, til media.

– I perioder er journalister det første jeg snakker med om morgenen, og det siste jeg snakker med før jeg legger meg, har Valvik tidligere uttalt til Medier24.

Hvem er Durek Verrett?

Durek Verrett, kjent som «Sjaman Durek», er en amerikansk selverklært sjaman og åndelig lærer som har vunnet en betydelig følgerskare, inkludert kjendiser og kongelige, gjennom sin praksis og undervisning. Verrett hevder å ha evnen til å kommunisere med ånder og bruke gamle sjamanistiske teknikker for å helbrede og bringe balanse til menneskers liv. Hans kontroversielle uttalelser og alternative helbredelsesmetoder har ofte vekket debatt og skapt store overskrifter.

I løpet av samarbeidet med Valvik har Verrett fortsatt å skape bølger med sine uttalelser og tilnærminger, noe som utvilsomt har bidratt til utfordringene og presset på hans manager. Bråket rundt hans person og de kontroversielle uttalelsene har ført til betydelig medieoppmerksomhet, noe som Valvik har måttet navigere gjennom.

Avslutningen av samarbeidet mellom Verrett og Valvik er et kapittel i den stadig omtalte historien om Sjaman Durek i Norge. Selv uten en manager til å styre hans affærer, vil Verrett sannsynligvis fortsette å være en omdiskutert figur på den norske og internasjonale offentligheten.

Så gjenstår det å se hvem som blir utnevnt som ny manager av sjamanen..

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com