Hjem Kjendisnytt Buckingham Palace bryter tausheten

Buckingham Palace bryter tausheten

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Buckingham Palace har kommet med en kommentar etter at hertugparets intervju med Oprah Winfrey ble sendt på britiske ITV i går.

I uttalelsen sier kongehuset ifølge Sky News at problemstillingene rundt rasisme tas på største alvor og vil bli adressert.

Etter det eksplosive intervjuet som ble sendt på britisk fjernsyn i går kveld, sa en talsperson for kongefamilien: «Hele familien er lei seg over å høre hvor utfordrende de siste årene har vært for Harry og Meghan. 

– Problemene som er tatt opp, spesielt de som omhandler rasisme, er svært urovekkende. Selv om noen erindringer kan variere, vil de bli tatt seriøst og vil behandlet av familien privat., fortsatte talspersonen.

Han la også til at «Harry, Meghan og Archie vil alltid være høyt elskede familiemedlemmer.»

Sønnens hudfarge gjorde at han ikke fikk prinsetittel

I skandaleintervjuet med Oprah Winfrey sa hertugparet at en ikke navngitt person i Harrys familie hadde uttrykt bekymring rundt hvor mørk hudfarge barna til Harry og Meghan ville få.

Meghan Markle gikk svært langt i å antyde at bekymringer for sønnens hudfarge bidro til at han ikke fikk prinsetittel.

https://www.instagram.com/p/CMMZveSnGyC/

Meghan hevdet at hun overhodet ikke er opptatt av formelle titler, men mente det gikk ut over Archies sikkerhet at han ikke fikk prinse-tittel.

Men i tråd med regler innført av kong Georg V i 1917, har ikke Archie i dag krav på noen prinsetittel. Det vil imidlertid endre seg når prins Charles overtar tronen. Men så lenge Archie ikke er monarkens barnebarn, i farslinje, har han ikke krav på denne tittelen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com