Hjem Kjendisnytt Buet da Sissel Kyrkjebø inntok scenen på Palmesus

Buet da Sissel Kyrkjebø inntok scenen på Palmesus

Arrangørene skilter med at festivalen på Bystranda i Kristiansand med sine 40 000 besøkende er «Skandinavias største strandfest». Men i år har festivalen møtt flengende kritikk for avslutningsnummeret.

Festivalen har gjerne en overraskelse til publikum som avslutning på festivalen. Tidligere har det vært  Kaptein Sabeltann, Herman Flesvig og Ballinciaga, melder TV 2. Årets avslutningsnummer var Sissel Kyrkjebø (54) med OL-sangen «La ilden lyse» fra Lillehammer-OL i 1994.

Nå hagler kritikken på sosiale medier.

En TikTok’er sier «Hva f var slutten på palmesus? Forventa Karpe eller Ballin, ikke den gamle dama med sangen ingen kunne synge».

– Det passer bare så forferdelig dårlig på en slik festival, skriver en ifølge TV 2 i kommentarfeltet på en TikTok-video.

– Aldri vært så skuffa før i hele mitt liv, skriver en annen.

I kommentarfeltet hevdes det også at flere i publikum buet da artisten inntok scenen.

– Alle buet, Sissel er flink til å synge, men hun passer bedre inn på «Allsang på grensen» enn på Palmesus, skriver en i kommentarfeltet på sosiale medier.

En annen påpeker vel det som egentlig er sakens kjerne: «Med tanke på at de fleste på konserten ikke var født før OL på Lillehammer så føler jeg ikke denne helt traff spikeren»

Skjønt det er ikke alle som er enige med kritikerne. Men det er også mange som tar Sissel i forsvar, og viser til at hun er en av de store artistene i Norge, gjennom flere tiår. Og i kommentarfeltet kan vi også lese en som mener at ungdommene som ble skuffet er «en gjeng pinglete, bortskjemte grinunger».

Pressesjef for Palmesus, Vetle Søndrål sier i en e-post til TV 2 at de undervurderte hva deler av publikum forventet.

– Sissel leverte helt fantastisk bra, og jeg tror samtlige publikummere anerkjenner henne som den stjernen hun er, og at det som kom av kritikk først og fremst handler om at man forventet noe annet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com