Forsiden Historier fra livet Bursdagsinvitasjonen til 7 år gamle Timothy hylles av foreldre som har barn...

Bursdagsinvitasjonen til 7 år gamle Timothy hylles av foreldre som har barn med spesielle behov

Når foreldre får et barn som er rammet av en sykdom som påvirker samspillet med andre, er det vanskelig å forestille seg hvordan livet vil bli. Man lærer seg fort å tilpasse livet den nye tilværelsen, men ikke alle utenfor tar hensyn til at du er i en annen situasjon.

For syv år siden fikk Tricia Klein en sønn som heter Timothy. Han ble diagnostisert med nonverbal-autisme da han var to år gammel. Siden den gang har hun hjulpet sønnen med å overvinne de daglige utfordringene han møter i hverdagen.

For Timothy er det blant annet utfordrende å håndtere situasjoner hvor det er mange mennesker. Det har gjort at Tricia har måtte avslå flere bursdagsfeiringer. Ikke fordi hun ikke unner sønnen å delta, men fordi det er svært utfordrende.

Reklame

Som alle andre 7-åringer elsker Timothy å være aktiv. Han liker å spille fotball, svømme og se på YouTube-filmer. Det skriver ABC News.

Her er Timothy. Foto: Privat

En dag fikk sønnen en invitasjon Tricia sent vil glemme. Sammen med bursdagsinvitasjonen lå det en lapp som forandret alt.

Hele klassen var invitert i bursdagen, men på lappen stod det følgende:

Foto: Privat

«Carter sitter ved siden av Timothy på skolen. Han snakker ofte om Timothy og jeg håper virkelig han kan komme i bursdagen. Vi har leid et hoppeslått som skal stå i hagen. Nederst på slottet er det en sklie. Vi skal også ha vannballonger og vannpistoler. Kanskje Timothy kan komme litt tidligere på dagen, hvis det blir mye med hele klassen samtidig? Si i fra, så er jeg sikker på at vi kan få det til å fungere.»

Invitasjonen rørte Tricia til tårer. Denne ekstra omtanken gjorde så stor forskjell for den lille familien.

LES OGSÅ
Foreldreparet sa ja til å adoptere ett barn - Men på vei til klinikken fikk de en overveldende beskjed
Foto: Privat

Mammaen som sendte invitasjonen bør være et forbilde for oss alle. Det å ta hensyn og forstå andres utfordringer koster så lite, men betyr utrolig mye. En god påminnelse til venner og bekjente. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT