Forsiden Historier fra livet Bussjåfør oppdager student som er i ferd med å begå selvmord -...

Bussjåfør oppdager student som er i ferd med å begå selvmord – Med ett spørsmål klarer han å snu tankene hennes

-

Darnell Barton, en bussjåfør i Buffalo, USA hadde nettopp plukket opp passasjerer langs ruten sin, da han la merke til noe rart. Da han kjørte over en bro, så han en ung kvinne som klatret over rekkverket. Hun sto på utsiden og stirret ned på bilene som suste forbi nedenfor.

Foto: Daily Mail

Han var usikker på om hun var en fare for seg selv, men bestemte seg for å gå ut til henne. Hadde det ikke vært for denne sjåføren, ville ting gått svært så annerledes denne dagen.

Bussjåføren stoppet bussen midt på veien og ropte til den unge kvinnen, skriver Daily Mail. Nølende så hun opp på ham, men flyttet raskt blikket tilbake mot fortauet nedenfor. Bussjåføren forsto at det var på tide å handle.

«Kan du ikke komme tilbake på denne siden av rekkverket?», sier sjåføren mens han går ut av bussen.

Videre sier han: «Det ser ut som du har en dårlig dag. Kan jeg få gi deg en klem?»

Foto: Daily Mail

Denne sjåføren hadde trening som frivillig brannmann og natteravn. Han husket at når man har etablert kontakt med noen som er suicidal så skal man ikke bryte den forbindelsen. Han ventet derfor sammen med henne til politiet ankom.

Videoen i bunnen av denne artikkelen viser hvordan sjåføren lener seg over rekkverket og legger armene rundt den unge kvinnen mens han spør om hun kan komme over rekkverket. Det gjorde hun.

LES OGSÅ
Sønnen vår var 18 da vi adopterte han - Men alle barn fortjener en "evig" familie
LES OGSÅ
Rachel hadde bendelorm i hjernen – var lettet

«Mens jeg holdt rundt henne ba jeg en stille bønn. Men jeg visste at uansett hva som foregikk i hodet hennes så hadde jeg henne. Jeg hadde virkelig et godt tak rundt henne.»

Politiet kom og overtok ivaretakelsen av jenta. Sjåføren kunne gå inn igjen i bussen sin hvor det ventet stående applaus fra alle passasjerene.

Så lite skal altså til for å redde et annet menneske. Se videoen nedenfor og del denne historien videre!

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .